poze piata taraneasca si mester esti la mtr
poze piata taraneasca si mester esti la mtr poze piata taraneasca si mester esti la mtr poze piata taraneasca si mester esti la mtr

Piata Taraneasca si Mester(Esti)! la MTR

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 12 Iulie 2013 10:00 - Duminică 14 Iulie 2013
Şos. Kiseleff nr. 3, Intrarea Monetăriei - Clubul Ţăranului Român

Categorii: Festivaluri , Jocuri si Concursuri , Targuri

PiataTaraneasca si Mester(Esti)! organizeaza Targul de Vara, desfasurat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, sos. Kiseleff nr.3, in perioada 12 iulie-14 iulie 2013. Intrarea este libera !

De pe la 10 dimineata pana seara tarziu , in curtea Muzeului vor fi: targoveti si artizani, dulciuri si podoabe, obiecte vechi si ateliere de creativitate pentru copiii mai mari sau mai mici.
Vor fi prezenti, cu multe si felutrite mestereli: iconari, cioplitori in lemn, tesatoare, ceramisti, tineri artizani hand made, cusatorese, impletitoare etc.
Negustorii de antichitati ii veti intalni pe aleea Samurcas cu tesaturi, mobilier, carte, ceramica si portelanuri, obiecte specifice unei gospodarii taranesti, patefoane, ceasuri, gravuri si felurite obiecte de arta. Colectionarii sunt asteptati, ca de fiecare data, cu diverse obiecte si povestile lor.
Se pot targui: prajituri traditionale, miere ecologica si produse apicole din Maramures, Cozonac Bujor, placinte intinse de Turnu, halvita si ciocolata de casa din Banat, branzeturi, dulceturi, siropuri si zacusti traditionale din Arges, kurtosKalacs din secuime, turta dulce si covrigi de la Pitesti si alte bunatati. La fata locului, pentru pofticiosi, preparatele romanesti la ceaun se servesc cu lipie damboviteana.
Si in aceasta saptamana copii vor avea surprize noi la atelierele de creativitate, unde vor invata sa picteze casute traditionale din lemn, linguri si sa afle despre tehnica servetelului, impreuna cu prieteni, parinti si bunici. Ei vor redescoperi lumea povestilor si personajelor, vor realizajucandu-se, cadouri pentru cei dragi sau obiecte de decor vesele, asa cum copilaria este! Mai multe detalii despre ateliere pe: https://www.facebook.com/AteliereleDeCreatieMesterEsti
Detalii: Corina Berariu 0744 860 082

Mai multe detalii: http://www.muzeultaranuluiroman.ro/acasa/targul-de-vara-12-14-iulie-2013-ro.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1608

Eveniment postat de organizator

piata taraneasca

Adaugat in urma cu 3496 zile, 09 Iul. 2013

Adaugat de Piata5267

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 57

Alte Evenimente din Bucuresti
martisoare faurite in romania

Martisoare faurite in Romania

Bucuresti, Bucuresti. 30 Ian 2023 - 10 Feb 2023
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale la sed

WORKSHOP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PICTURĂ DE MANDALE – LA SED

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 19 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .