poze  vremuri remember the 60s nicu covaci moni bordeianu

Vremuri - Remember the 60s - Nicu Covaci & Moni Bordeianu

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 13 Martie 2015 20:00

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Vremuri - Remember the 60s - Nicu Covaci & Moni Bordeianu

Anul 2014 a însemnat pentru formația Phoenix o întinerire a componenței și a spiritului, o activitate bogată și continuă care a culminat cu lansarea albumului ”Vino, Țepeș!” în luna decembrie. În paralel cu proiectele Phoenix pentru anul 2015, Nicu Covaci alături de Moni Bordeianu prezintă un turneu național în luna martie.

”Toate-au fost la modă atunci,

Toate sunt la modă acum...”


”Vremuri – Remember the 60s” este un concept care include înfățișarea celor doi fondatori Phoenix într-o ipostază rar întâlnită în decursul carierelor artistice, atât în ceea ce privește repertoriul cât și din punct de vedere al modalității de prezentare.

În anii 60 se pun bazele formației Phoenix, pe atunci Sfinții, revoluționând nu numai ideea evenimentelor live în Timișoara epocii dar și cifrele obișnuite în materia vânzărilor de albume la nivel național. Ceea ce avea să devină ulterior formația-mit a muzicii românești a debutat cu un repertoriu străin, neobișnuit vremurilor.

În concertele turneului ”Vremuri”, Moni Bordeianu se întoarce în fața publicului împreună cu The Beatles, Rolling Stones, The Doors, Kinks, Byrds, Yes, și cu perioada Phoenix care l-a consacrat. Într-o interpretare de excepție a unei muzici de calitate, mereu actuale, realizează un pod peste timp nu numai pentru generațiile care au trăit fenomenul anilor 60, ci și pentru ascultătorii de toate vârstele care iubesc nemuritorii rock-ului clasic.

Alături de Moni Bordeianu și de Nicu Covaci vor urca pe scenă Dzidek Marcinkiewicz (keyboard, bass) și Roxana Zanga (tobe), iar evenimentele se vor desfășura în locații care permit o atmosferă de apropiere și de comunicare, și o participare activă din partea publicului.


La fiecare concert, cateva zeci de fani norocoși vor câștiga câte un Cd demo din partea formației.

Informațiile despre bilete, posibilități de achiziționare precum și alte detalii vor disponibile în locațiile din fiecare oraș, pe site-ul www.formatia-phoenix.ro si pe pagina de Facebook a liderului Nicu Covaci.

Te asteptam cu masa pusa de la 20:00 si cu concertul pe scena de la 23:00. Pretul biletelor este de 35 lei in regim presale sau 45 lei in seara evenimentului.

Rezervarile se fac intotdeauna la vreau@berariah.ro – cu pana la 24 de ore inainte de eveniment, si la 0725 345 345 – pana in seara evenimentului.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/BerariaH/events

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 667
mirela voinea

Adaugat in urma cu 3317 zile, 27 Feb. 2015

Adaugat de Beraria H

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 293

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .