poze carnavalui verii 2012 la bucuresti

Carnavalui Verii 2012 la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 3 Iunie 2012

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Pentru a sarbatori venirea verii va propunem un CARNAVAL EXOTIC cum nici in Caraibe nu s-a vazut. Pe 3 iunie, Bucurestiul devine oficial capitala distractiei din intreaga lume. Iar acest eveniment va fi anuntat si pregatit asa cum se cuvine.

Timp de doua saptamani inaintea marelui eveniment trupa de dans "Salsa Mambo" a celebrului coregraf Wilmark Rizzo va invada strazile capitalei intr-un car alegoric desprins parca din Carnavalul de la Rio si va invita lumea la dans. Entuziasmul lor fiind molipsitor si miscarile provocatoare asteptam ca trecatorii sa se prinda in dans si sa sarbatoreasca venirea anotimpului cald. Cei mai talentati dar si cei mai curajosi dintre dansatorii din public vor fi premiati cu invitatii la concertul din 3 iunie dar si cu lectii gratuite de salsa. Mai mult decat atat, trupa "Salsa Mambo" va lua cu asalt si platourile de televiziune unde va anunta intreaga tara de carnavalul exotic de la Bucuresti si va molipsi audienta cu pofta de viata si de caldura.

Pe 3 iunie la lasarea serii inundam Sala Palatului din Bucuresti in lumini de lasere si incingem petrecerea. Fete frumoase, costume sclipitoare si muzica venita direct din Caraibe. Invitatii de onoare ai carnavalului de la Bucuresti vor fi membri celbrei trupe Saragossa Band. Pregatiti-va de o febra musculara pe cinste pentru ca veti dansa cu siguranta pe hit-uri precum "Agadou", "Kalimba de Luna", "Sun of Jamaica", "Goodbye Hawai" sau "Zabadak". Distractia va fi non-stop iar Carnavalul se preconizeaza a fi pe departe cel mai important eveniment al inceputului de vara 2012!

Pe langa atmosfera de carnaval, trupa de dans si Saragossa Band, organizatorii pregatesc si alte surprise ce vor fi anuntate pe parcurs. Nu ratati cel mai exotic carnaval pus in scena pentru a spune bun venit cum se cuvine anotimpului cald. Pe 3 iunie 2012 la Sala Palatului din Bucuresti!

Mai multe detalii: http://m.eventim.ro/ro/bilete/saragossa-band-carnavalul-verii-2012-bucuresti-sala-palatului-264403/event.html#event-description

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 4419 zile, 19 Mar. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .