poze darkwave ro 2011 in cage

Darkwave.ro 2011 in Cage

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 29 Ianuarie 2011 22:00
Str. Nicolae Titulescu 171

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

"Viva Music are deosebita placere de a va anunta a treia edi­tie a fes­ti­val­u­lui Darkwave.ro, in clubul Cage (Bd. N. Tit­ulescu nr. 171, fos­tul Live Metal Club-LMC), pe 29 ian­uarie 2011. Inainte de con­cer­tul Combichrist de pe 1 mar­tie, Viva Music va invita sa petre­ceti o noapte incen­di­ara cu Tenek, Rabia Sorda si Project Pitchfork. In clipa de fata, for­mati­ile invi­tate sunt cap de afis la fes­ti­val­uri pre­cum Amphi, Wave Gotik Tre­f­fen, M’era Luna sau E-tropolis.

Din 2009 Viva Music a orga­ni­zat con­certe pen­tru tru­pele Melotron, Diary Of Dreams, In Strict Confidence, Das Ich, Covenant, Slave Republic, Painbastard, Destroid si Frank The Baptist. Viva Music a deschis apeti­tul pub­licu­lui romanesc pen­tru muz­ica non-mainstream, inteligenta si edu­cata, oferind nu numai spec­ta­cole muz­i­cale de cal­i­tate, dar si atmos­fera. De aceasta data, Darkwave.ro Fest aduce un sunet dark indus­trial cu Rabia Sorda si Project Pitchfork si un feel elec­tro hotarat gratie Tenek.

Project Pitchfork (Ger­ma­nia, dark electro/industrial, 15 albume) nu mai au nevoie de nici o prezentare. In 1995 Rammstein can­tau in deschiderea con­certelor Project Pitchfork! For­ma­tia este defini­tia de dic­tio­narul pen­tru muz­ica dark electro/industrial din 1989, de cand au inceput proiec­tul lor, in mod ironic, prin alegerea aleato­rie a unui nume dintr-un dic­tio­nar. Project Pitchfork sunt maestrii recunos­cuti ai muzicii indus­tri­ale si sunt prim­iti de un pub­lic avid peste tot unde concerteaza.

Rabia Sorda (Mexic, aggrotech/electro-industrial, 2 albume) e planul dia­bolic al lui Erk Aicrag (vocalul Hocico). O prezenta scenica ener­gica si un con­tinut vizual put­er­nic se imbina in orice spec­ta­col Rabia Sorda, fiecare reprezen­tatie implantandu-se in capac­i­tatea ascul­ta­toru­lui de a se adapta la un sunet aggrotech si indus­trial deplin. Rabia Sorda la Bucuresti inseamna muz­ica abraziva si versuri-manifest care seduc ascul­ta­torii, le tin cap­tive sim­turile si le ofera sange tas­nind in cascade.

Cea mai tanara trupa a fes­ti­val­u­lui, Tenek (Marea Britanie, elec­tro, 2 albume) provine dintr-un spec­tru mai calm: cu alunecari elec­tro si voci ade­meni­toare, ei vorbesc despre un taram in care toate spiritele sunt in ascen­si­une, iar adren­a­lina curge fara oprelisti sub o crusta de voce clara si sound­scape del­i­cat. Tenek ben­e­fi­ci­aza de apor­tul cre­ativ al lui Geoff Pinck­ney de la Mesh, ale carui arti­ficii artis­tice sunt revig­o­rate de Peter Steer intr-un act artis­tic care nu inceteaza sa uimeasca. O formatie-lovemark pen­tru gen­er­a­tia dece­ni­u­lui urma­tor, Tenek va va arata in ce masura muz­ica poate sa sen­si­bi­lizeze in con­tin­uare oamenii si sa-i aduca impreuna.

Infor­matii la zi despre Darkwave.ro fest sunt disponi­bile pe site-ul omonim. Acce­sul in sala este posi­bil de la ora 21:00, iar fes­ti­valul va incepe la ora 22:00. Biletele costa 25 de lei (in pre­sale) si 30 de lei (la locatie). Biletele se pun in van­zare incepand cu data de 3 decem­brie pe www.bilete.ro, www.myticket.ro si www.ticketpoint.ro, pre­cum si in retelele mag­a­zinelor Diverta, Muz­ica si Sala Palatului."

Mai multe detalii: http://www.no3.ro/

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 885
Cuvinte cheie: Bucuresti
pavalut

Adaugat in urma cu 4890 zile, 04 Dec. 2010

Adaugat de pavalut

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3070

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .