poze festivalul rezisten a electronica

Festivalul Rezistența Electronică

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 2 Martie 2018 20:00
Quantic, Intrarea Grozavesti

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Proiectul "Rezistența Electronică" este energia pasionaților de muzică electronică independentă din România.

Acest gen muzical este încă prezent în industria muzicală națională și are un loc și rol special. Totodată, proiectul pune în evidență faptul că mai multe entități cu valori similare pot conlucra pentru un scop comun.

Pentru această primă ediție și-au unit forțele: Munteanu (promoter de evenimente), formațiile Crowd Control, Omelette, Tourette Roulette și Karpov Not Kasparov. Lor li s-au alăturat Andrei Irode (și invitații săi) și Călin.

Crowd Control este un proiect bucureștean de electro-fusion care invită cu fiecare performance într-o călătorie deosebită la granița subțire dintre manifest social, vizualuri animate cu colaje suprarealiste și muzică independentă.

Omelette este o trupă synthpop/synth-punk cu influențe din anii '80 și accente electronice personale moderne, înființată în 2015 în București. În octombrie 2017, Omelette au lansat albumul de debut „With a Rose, with a Fire", ce include piesele "Kissing" și "Luna", difuzate în heavy-rotation la radiourile dedicate.

Tourette Roulette este una dintre cele mai versatile trupe de pe scena românească, oscilând de la funk, hip-hop, disco sau electro, până la blues, trip-hop sau rock’n roll.

Karpov not Kasparov este unul dintre cele mai bune produse de export synth-pop/dance/electronic din România ce a cântat în ultimii ani pe scene de club și la festivaluri din toată Europa (de la Londra la Berlin, de la Oslo la Milano, de la Paris la Viena).
Sunetul lor amintește de disco-ul anilor '80 fiind optimist și dansabil. Se simt și unele influențe jazz sau folclorice. Albumul lor din 2016 a fost declarat "cel mai bun al anului" de revista Scena9 și "probabil cel mai bun album electronic din România ultimilor 30 de ani" de blogul muzical Muzici&Faze.

Andrei Irode a fost implicat în multe proiecte muzicale, dar mai degrabă în calitate de organizator, nu de producător, DJ sau artist. În cadrul acestui proiect, el antamează nume sonore din industria muzicală.
"Mi se pare că muzica viitorului reprezintă o colaborare a tuturor genurilor muzicale: electro, hip hop, metal. În momentul de față observ o supra nisare a muzicii, lucru cu care nu sunt de acord. Cred într-o scenă unită, cred în colaborarile între artiști care provin din medii diferite."

Calin spune despre el că este un "înșiruitor entuziast de track-uri". Cei care i-au ascultat set-urile din 2011 și până în prezent, spun că-i mai mult de-atât. Pasionat de sound-urile care se regăsesc în stiluri muzicale diferite, dar adunate preponderant în jurul genului Electronică, el reușește să împrumute publicului sau dragostea de sunet, dintr-un impuls și nerv continue.

Munteanu este promoter si organizator de evenimente din București.
Pe a sa pagină de Facebook promovează oameni faini și creativi din București, artiști, trupe, localuri, concepte inovative, evenimente ce au loc în București (spectacole de teatru independent, concerte, expoziții, tururi ghidate, spectacole de dans contemporan, festivaluri etc.).

Preț bilete:
- 32.4 RON în presale
- 43.2 RON la intrare

Biletele pot fi achiziționate în avans din rețeaua Bilete.ro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 744
Cuvinte cheie: jazz , rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2244 zile, 26 Feb. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .