poze november to dismember metal fest in bucuresti

November to Dismember Metal Fest in Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 29 Noiembrie 2013 - Sâmbătă 30 Noiembrie 2013
Strada Serban Voda 213

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

November to Dismember Metal Fest este noul si cel mai important efort pe care doua agentii din Romania, cu traditie in organizarea celor mai extreme concerte autohtone, Axa Valaha Productions si Ribcage Booking, il fac pentru scena din Romania.

Editia de debut va include mai multe trupe headliner, de asemenea un numar important de trupe undeground autohtone sau straine vor completa afisul din acest an, pentru ceea ce se imagineaza a fi cel mai extrem si divers festival care se va desfasura in Romania, respectand in acelasi timp traditia festivalurilor majore ale ultimelor decade, care nu ezita sa puna alaturi thrash metal, death metal, grindcore sau black metal, fara a uita de doom, stoner metal sau metal experimental.
Primii doi headlineri, confirmati pentru editia din acest an a November to Dismember Metal Fest, reprezinta doua nume importante ale scenei metal europe. Daca IMPALED NAZARENE reprezinta una dintre titulaturile cult ale scenei metal finlandeze de peste douazeci de ani, HAIL OF BULLETS este in acest moment cel mai important super-grup olandez afiliat death metalului de factura old school, ambele trupe confirmand deja prezenta pe scena November to Dismember Metal Fest in 2013. Mai multe trupe, pana la totalul de douazeci de nume autohtone si straine, vor fi anuntate progresiv, la fiecare doua saptamani.

November to Dismember Metal Fest se va desfasura la Bucuresti, in ultimul weekend al lunii noiembrie 2013, locatia finala a acestui eveniment urmand a fi anuntata in curand. Pretul abonamentelor si al biletelor pe zile va fi anuntat in cel mai scurt timp, de asemenea, in premiera in Romania, November to Dismember Metal Fest va oferi spectatorilor din alte orase sau din alte tari posibilitatea unui pachet complet, care va include abonament la festival / cazare la hotel / transfer la si de la locul festivalului la hotel, plus alte bonusuri. Mai multe informatii in curand.

Mai multe detalii: http://www.metalfan.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 2596 zile, 25 Apr. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .