poze teenfest bucuresti 2012

TeenFest Bucuresti 2012

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 2 Mai 2012 - Joi 3 Mai 2012
Centrul Vechi

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

TeenFest Bucuresti 2012 este un festival al tinerilor, derulat de Consiliul Municipal al Elevilor Bucuresti in parteneriat cu Primaria Bucuresti si Biblioteca Metropolitana Bucuresti.

Ne dorim ca acest festival să fie un motor pentru tineri în a se implica în viața comunității din care fac parte. Pentru tinerii debutanţi în lumea artelor (muzică, pictură, dans, fotografie şamd), TeenFest Bucureşti 2012 va deveni o rampă de lansare, aceştia având şansa de a-şi expune talentul şi munca, deopotrivă, în faţa miilor de persoane ce se plimbă zilnic prin Centrul Vechi.

TeenFest Bucureşti promovează iniţiativa, implicarea, cultura, viaţa, natura, sportul, diversitatea. Oferim diversitate în speranţa că un număr mare de tineri vor conştientiza importanţa implicării active. Vor fi alături de noi atât edituri, organizații non-guvernamentale de tineret, asociații de protecție a mediului, cât și asociații ce promovează un stil de viață sănătos, asociații pentru protecția animalelor sau grupări de actualitate în rândul tinerilor.

Participanţii festivalului vor lua parte astfel, la 2 zile intensive de campanii de informare, cultură şi activităţi, într-un cadru care să ofere tot ceea ce o bibliotecă, o sală polivalentă, un centru de informare ar oferi, însă totul în mijlocul naturii, la aer curat. Tinerii vor relaționa, îşi vor dezvolta abilități de comunicare și vor descoperi bucuria și forța tinereții.

Mai multe detalii: http://concerte-azi.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1251
popadriana

Adaugat in urma cu 4360 zile, 21 Apr. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .