poze festivalul pescaresc de toamna

Festivalul Pescaresc de Toamna

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 20 Noiembrie 2015 09:00 - Duminică 22 Noiembrie 2015
Parcul National, B-ul Basarabiei

Categorii: Festivaluri , Petreceri , Targuri

Vă așteptăm week-endul acesta în Parcul Național din Sectorul 2 București la Festivalul Pescăresc de Toamnă. Pentru ca a început postul Crăciunului și este primul week-end cu dezlegare la pește, haideți să sărbătorim printr-un adevarat regal culinar pescăresc.

Sute de kilograme de pește, borș percăresc, scrumbie la grătar, peste 50 de sortimente gătite din peşte autohton de Dunăre şi din bălţile de munte, precum şi specialităţi din fructe de mare, raci, icre, asezonate cu vinurile alese româneşti. Printre ele se află gulaş, papricaş, mici, crochete, chifetele, toate făcute integral din pește. Suprizele nu se opresc aici, vizitatorii mai pot degusta și produse tradiționale românești au adus și mancăruri de post, dar şi dulciuri, dulceţuri, brânzeturi şi afumături.
Iar la asa un festin strașnic nu putea lipsi saramura de pește cu mămăliguță aburindă și usturoi, păstrăv și scrumbie afumată, dar și produse inedite din pește: tone de raci, mici și chifteluțe din pește, cârnați și cabanoși din pește, vinegreta din păstrăv, varză călită cu pește, zacuscă de pește cu ciuperci, scrumbie pe țepușă la grătar, plăcinte cu pește etc.
Nu vor lipsi nici produsele de post, dar și alte bunătăți pentru pofticioși, dulciuri, afumături, pâine de casă și minunate exponate lucrate manual, de meşterii populari a căror măiestrie dau viaţă amintirilor.
Pentru ca gospodinele și gospodarii să-și umple cămările pentru iarna, vor găsi o gamă variată de produse tradiționale ce fac cinste târgului: dulciuri, afumături, brânzeturi, dulcețuri, murături, zacuscă și multe altele.
Atmosfera va fi întreținută cu muzică de petrecere și tarafuri tradiționale, iar pe copii îi așteaptă distracție garantată în caruselele și trenulețele amplasate special pentru ei.
Intrarea este liberă pentru toți cei ce doresc să petreacă câteva ore de calitate, divertisment și relaxare în lumea specialităţilor culinare.

Mai multe detalii: http://www.visionimprove.ro/791-2/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1876
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 1724 zile, 17 Nov. 2015

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 127

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
  • Ai ceva de zis?

    .