poze festivalul ziua muncii

FESTIVALUL ZIUA MUNCII

Bucuresti , Bucuresti. Joi 27 Aprilie 2023 09:00 - Luni 1 Mai 2023
Bulevardul Basarabia

Categorii: Festivaluri , Petreceri , Targuri

Numar min/max participanti: 0/1000

Cum arata grătarul perfect în minivacanţă de 1 Mai? Vino pe Bulevardul Basarabia din Capitala, la intrarea de la Parcul Naţional şi hai să vezi... proaspăt, sfârâind şi încărcat cu mici MARI şi dolofani, cu cărnuri şi cârnaţi de tot felul şi stropit cu bere rece din belşug. 1 Mai Muncitoresc, Ziua Muncii sau Ziua Internaţională a Munci va fi sărbătorită tot weekendul în Sectorul 2, pe Bulevardul Basarabiei, începând de JOI, 27 APRILIE, ŞI PÂNĂ LUNI, DE 1 MAI la FESTIVALUL ZIUA MUNCII. Polul distracţiei în weekendul de 1 Mai se muta anul acesta pe Bulevardul Basarabiei din Bucureşti, unde petrecerea va ţine 5 zile, şi nu doar trei zile ca în poveşti, sute de kilograme de mititei tradiţionali din vită, porc, pește sau curcan şi mici de vânat stropiţi din belşug cu hectolitrii de bere rece!

În buricul târgului la Festivalul Ziua Muncii, vei găsi atât mititei tradiţionali cât şi “mai speciali”, pregătiți cu spor de dimineața și până seara, producători și meșteri populari, așa că pe lângă mici puteţi încerca şi alte preparate tradiţionale sau contemporane, întrucât oferta va fi foarte variată: bulz tradițional, frigărui sau fripturi, grătare aromate şi mâncare la ceaun, preparate tradiţionale româneşti, gătite de maeştrii noştri bucătari ca la mama acasă, tocănițe gustoase la ceaun, pastrame, cotlete şi costiţe, jamboane şi cârnaţi tradiţionali afumaţi sau picanți, alături de garnituri şi salate cât mai colorate şi diversificate. Nu vor lipsi nici obiectele de artizanat, nici dulciurile pregătite în casă, turtă dulce, siropuri, dulcețuri sau înghețată, clătite, gogoşi, kurtos kalacs şi o mare diversitate de plăcinte, cu umpluturi dulci sau sărate, poale’n brâu, checuri şi prăjituri de casă.
Rețete delicioase, gata să cucerească și cel mai pretențios spectator, o selecție specială din meniul de primăvară, delicii culinare numai bune de așezat pe masă, preparate din bucătăria tradițională românească, trufandale ale primăverii, pregătite în zeci de rețete delicioase, sunt gata să cucerească gusturile bucureștenilor.
Vremea se anunţă bună în acest weekend prelungit, aşa că vă provocăm la o sărbătoare a preparatelor tradiţionale româneşti, pe Bulevardul Basarabia, intrarea de la parcul Naţional, de joi, 27 aprilie, şi până seara târziu în ziua de luni, 1 mai. TRĂIASCĂ 1 MAI MUNCITORESC!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2114
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

vladuta adam

Adaugat in urma cu 338 zile, 25 Apr. 2023

Adaugat de autenticeventsbv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 151

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .