poze zilele filmului de dragoste la bucuresti

Zilele Filmului de Dragoste la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Joi 21 Noiembrie 2013 - Duminică 24 Noiembrie 2013

Categorii: Festivaluri , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

In perioada 21 – 24 noiembrie, Bucurestiul va gazdui prima editie a Zilelor Filmului de Dragoste (ZFDB), care va avea loc la Cinema Studio si la Cinema Elvira Popescu.

Despre scopul ZFDB, Dana Dimitriu, directorul general al evenimentului, spune ca “Am ales tema iubirii pentru ca pe aceasta cale e mai usor sa ii atragi pe tineri inspre valori culturale autentice, intr-o societate care, in ultima vreme, e vadit agresata cu vulgaritate, scandaluri si produse de divertisment lipsite de valoare. Le multumesc partenerilor nostri ca ne sustin in acest demers.”

Filme in exclusivitate

ZFDB va aduce in salile sus-mentionate o selectie de titluri multi- premiate la festivaluri internationale de categorie A.

Filmele ZFDB sunt filme fara distribuitor in Romania, astfel ca ele pot fi vazute doar in cadrul acestui eveniment, cu o singura exceptie, care va fi anuntata ulterior.

Fundatia Charta, principalul organizator al Zilelor Filmului de Dragoste la Bucuresti, este de asemenea si organizatorul Festivalulului International de Film Bucuresti (B-EST IFF), care de noua editii incoace aduce in Romania filme premiate la marile festivaluri internationale. Printre filmele care au rulat anul acesta la B-EST IFF s-au numarat si Searching for Sugar Man (2012), documentarul lui Mallick Bendjelloul, care a castigat un premiu Oscar, precum si Cesare deve morire (2012), filmul fratilor Taviani, castigator al Ursului de Aur.

Invitati speciali

ZFDB va prilejui intalnirea spectatorilor cu invitati de elita ai celei de-a saptea arte si chiar masterclass-uri cu unii dintre acestia.

Printre invitatii Fundatiei Charta in Romania, cu ocazia altor evenimente organizate de aceasta, s-au numarat si Andrei Konchalovsky, Danis Tanovic, Nikita Mihalkov, Rutger Hauer, Jerzy Skolimovsky, Jan Harlan, Radu Mihaileanu, Krzysztof Zanussi, Manoel de Oliveira sau Amos Gitai.

Zilele Filmului de Dragoste la Bucuresti este un eveniment organizat de Fundatia Charta in parteneriat cu Institutul Francez la Bucuresti, cu sprijinul Antena 2 si Euforia TV.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3814 zile, 09 Nov. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .