poze mari actori romani isi dau intalnire in spectacole de teatru

Mari actori romani isi dau intalnire in spectacole de teatru

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 13 Septembrie 2014 19:00

Categorii: Festivaluri , Spectacole si Filme

Alaturi de piese jucate pe scena, in Grand Cinema & More se vor transmite spectacole de opera si balet de pe cele mai mari scene ale lumii

In toamna acestui an, Grand Cinema & More deschide o noua stagiune culturala, ce cuprinde peste 130 de reprezentatii. Din septembrie 2014 pana in luna iulie 2015, spectatorii vor putea viziona reprezentatii de opera, balet, teatru si teatru pentru copii. Spectacolele de opera si balet sunt transmise de pe cele mai mari scene ale lumii, iar piesele de teatru sunt puse in scena in Sala Epika din Grand Cinema & More.
Incepand cu luna septembrie, spectatorii vor putea urmari 2 piese de teatru montate in exclusivitate pe scena Grand Cinema & More. Spectacolul care deschide noua stagiune este Un barbat pentru Sara, o comedie ce se bucura de o distributie de calibru: Emilia Popescu, Andi Vasluianu si Constantin Cotimanis. Premiera piesei are loc pe data de 13 septembrie, de la ora 19.00. Incepand cu 18 octombrie, spectatorii se vor putea bucura si de o alta comedie irezistibila, Toc Toc. Productia, care ii are in rolurile principale pe Anca Turcasiu, Andrei Duban si Anca Sigartau, este semnata de Ricard Reguant, regizorul care a montat primul musical de tip Broadway din Romania.
Improvshow, deja celebrul show de stand-up comedy, revine pe scena Grand Cinema & More, din 15 septembrie. Improvizatia este regula de aur a acestei reprezentatii interactive: Mihai Bobonete si ceilalti membri ai trupei ii vor provoca pe spectatori sa participe activ la desfasurarea spectacolului, cu glume bine tintite si intrebari pline de umor.
In perioada septembrie-decembrie, spectatorii vor putea viziona 8 reprezentatii de opera, de pe cele mai mari scene ale lumii. Dintre acestea, Madama Butterfly, productie a Handa Opera, un proiect al Opera Australia, este transmisa din superbul port din Sydney. Barbierul din Sevilla si Tosca sunt transmise in direct de la Opera Nationala din Paris iar Rigoletto, cu a sa celebra arie “La donna e mobile”, este transmisa in direct de la Opera de Stat din Viena.
Grand Cinema & More continua parteneriatul exclusiv cu Bolshoi si ofera iubitorilor de balet 7 spectacole de pe istorica scena din Moscova. Spectatorii vor viziona creatii de referinta, precum Legenda Dragostei, Fiica Faraonului, La Bayadere si Spargatorul de Nuci. Pana pe 12 octombrie, acestia vor putea achizitiona un abonament special pentru toate reprezentatiile de balet din cadrul stagiunii, beneficiind de o reducere de 70 de lei.
Parteneriatul exclusiv cu Teatrul de Animatie Tandarica continua si in aceasta stagiune. Cinematograful va gazdui, in fiecare weekend, spectacole pentru copii, produse de celebrul teatru. Cei mici vor descoperi cele mai frumoase povesti in piese precum Gulliver in Tara Piticilor, Cui i-e frica de Bau-Bau?, Croitorasul cel Viteaz, Tom Degetel si Frumoasa din Padurea Adormita.
Prin noua stagiune, Grand Cinema & More continua sa ofere publicului o experienta culturala alternativa, care impune un nou standard in ceea ce priveste divertismentul din oferta centrelor comerciale.
Mai multe detalii despre stagiunea culturala de la Grand Cinema & More pot fi gasite pe www.grandentertainment.ro.

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 2037 zile, 03 Sep. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
starevolution dance festival

StaREvolution Dance Festival

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 9 Mai 2020
maximum rock festival 2020

Maximum Rock Festival 2020

Bucuresti, Bucuresti. 13 Iun 2020 - 14 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .