poze oriental dream fest 2014 la bucuresti

Oriental Dream Fest 2014 la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 10 Mai 2014 19:30

Categorii: Festivaluri , Spectacole si Filme

O noua editie a Oriental Dream Fest va avea loc la Bucuresti in luna mai

Dansul Oriental la nivel de artă în București, pe 10 mai 2014! Acesta va fi adus pe scena Festivalului Oriental Dream într-o formulă autentică, menită sa promoveze frumusețea, complexitatea și tradițiile lumii orientale!

Festivalul Oriental Dream, la cea de a IV-a sa ediție, in mai 2014, îi are ca invitați de onoare în România pe maestrul Wael Mansour (Egipt) si pe fermecătoarea Anastasia Chernovskaya (Rusia).

Wael Mansour, coregraf și dansator de talie mondială, un adevărat ambasador al folclorului egiptean, va fi pentru a patra oară la București, împărtășind cu iubitorii culturii orientale bucuria dansului și pasiunea sa pentru stilul tradițional egiptean.

Anastasia Chernovskaya, una dintre cele mai iubite și cunoscute dansatoare din Rusia, câștigătoare a numeroase premii la festivaluri internaționale de dans oriental, va fi pentru prima oară în București și va încânta publicul cu stilul său modern, carismatic, feminin, deosebit de elegant și cu tehnica sa excepțională.

Spectacolul conține două secțiuni: Open Stage și Gala Show. În cadrul Open Stage vor avea reprezentații câștigătoarele concursului Oriental Dream la categoriile amatori și dans de grup, precum și artiști și trupe de dans de la diferite școli de dans din țară. În a doua parte a spectacolului vor performa cei doi invitați speciali internaționali Wael Mansour și Anastasia Chernovskaya, precum și artiști autohtoni profesioniști.

Spectatorii vor urmări un spectacol complex de muzică și dans oriental, în stil tradițional și cu influențe moderne. Alături de specificele dansuri tradiționale egiptene și momente de dans clasic, nu vor lipsi percuția live, fusion oriental, tribal belly dance și dansuri cu accesorii, magia evenimentului culminând cu mult așteptatele surprize oferite de invitații principali Wael Mansour și Anastasia Chernovskaya!

Info eveniment
Data: Sâmbătă, 10 mai 2014, orele 19:30
Locația: Opera Comică (Teatrul Giulești), Calea Giulești Nr. 16, Sector 6, București
Durata aproximativă: 2 ore
Preț bilet spectacol: 35 lei

Mai multe detalii: http://www.jurnaldebucuresti.com/

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 728
popadriana

Adaugat in urma cu 2244 zile, 11 Apr. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .