poze ziua internationala a copilului la teatrul ion creanga

Ziua Internationala a Copilului la Teatrul Ion Creanga

Bucuresti , Bucuresti. Joi 31 Mai 2012 - Duminică 3 Iunie 2012
amzei 3

Categorii: Festivaluri , Spectacole si Filme

Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, incepand cu 31 mai, pana pe 3 iunie, Teatrul Ion Creanga desfasoara o serie de activitati dedicate celor mici, dar si celor mari.

In data de 31 mai:
La sala Studio din Bulevardul Magheru, nr. 27, etaj 1, se organizeaza joi, 31 mai, de la ora 18:00, atelierul de creativitate pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 3 si 5 ani, intitulat Fantezii din hartie. Actritele Nicoleta Rusu si Ioana Ginghina, coordonatoarele atelierului, invita copiii si parintii intr-o frumoasa calatorie in lumea fascinanta a povestilor.
In data de 1 iunie:
Cu incepere de la ora 10.00, la sala Rapsodia de pe Lipscani, va avea loc reprezentatia „Carolina si poneiul", o comedie inspirata din lumea fascinanta a circului. Copiii vor afla povestea unei fetite care a hotarat sa nu mai creasca pentru ca nu se simte iubita.
O trupa alcatuita din 6 actori ai Teatrului Ion Creanga va prezenta vineri, 1 iunie, ora 15.00, spectacolul interactiv „Palaria cu surprize" la sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei din Bulevardul Unirii nr.22.
Cand seara se lasa, cu incepere de la ora 19.00, Teatrul Ion Creanga gazduieste la Sala Rapsodia unul dintre cele mai dinamice evenimente la momentul actual: „Pecha Kucha Night". 20 de imagini x 20 de secunde, in total 6 minute si 40 de secunde de vorbitor, un eveniment cultural non-profit, informal, in care oricine isi poate prezenta activitatea, ideile, creatia.Intrarea este libera.

In data de 2 iunie:
Cu incepere de la ora 11.00, la sala Rapsodia de pe Lipscani, va avea loc reprezentatia „Inima rece", o piesa educativa, care ne invata sa iubim, sa fim darnici si buni la suflet.
Faza finala a concursului municipal „Paleta micului pictor – vis si culoare" si „Aplauze, flori si culori pentru actori" destinat copiilor, se va concretiza intr-o frumoasa expozitie de desene si pictura in foaierul Teatrului Ion Creanga de pe Lipscani. Vernisajul si decernarea premiilor va avea loc sambata, intre orele 9.00 – 14.00.
Timp de 55 de minute, cu incepere de la ora 13.30, actorii Teatrului Ion Creanga vor sustine o reprezentatie in aer liber, in parteneriat cu ArCuB – Centrul de proiecte culturale al Primariei Municipiului Bucuresti. Intitulat „In Cismigiu ne intanim sa povestim si sa glumim", spectacolul se va desfasura in mult iubitul parc bucurestean si va incanta copiii aflati in preajma scenei mici de langa lac. Din distributie fac parte: Alexandrina Halic, Anca Zamfirescu, Claudia Revnic, Ionut Ciocia, Cristian Cretu, Camelia Andrita, Mihai Verbitchi.

In data de 3 iunie:
Cu incepere de la ora 11.00, la sala Rapsodia de pe Lipscani, va avea loc reprezentatia „Razboiul bucatelor" de Ioan Garmacea, o montare cu actori experimentati, costume inspirate si momente comice. In distributie: Cristian Irimia, Alexandrina Halic, Mihai Verbitchi, Miruna Ionescu, Camelia Andrita, Nicoleta Rusu, Marius Nanau, Voicu Hetel, Oliviu Bughiu, Daniel Tudorica, Ion Arcudeanu.
La invitatia Centrului Cultural Judetean Calarasi, Teatrul Ion Creanga va sustine spectacolul „Un lup, o capra si trei iezi", dedicat copiilor de peste 5 ani. Punerea in scena a povestii lui Creanga sub forma unei comedii muzicale interactive, cu dans si cuplete pline de aluzii contemporane familiare copiilor, doreste sa fie atractiva pentru publicul de azi.

Mai multe detalii: http://www.bucuresteni.ro

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 4326 zile, 24 Mai. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .