poze cdpl fest 14 in club a

CDPL Fest 14 in Club A

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 30 August 2013 18:15
Strada Blanari 14

Categorii: Festivaluri , Sport si Excursii

Vineri, 30 august, de la 18.14, in Club A va avea loc o noua editie a festivalului lunar al editurii Casa de pariuri literare.

BEST NEW ENTRY editorial în 2012, distincție primită în cadrul Galei BUN DE TIPAR, editura aduce trei lecturi (Cătălina Bălan, Amalia Cernat, Diana Bădică) și un documentar din seria CDPL.DOC (CDPL STORY - Literatura română scrie pe mine!).
Stand permanent: Cia Vie.
Invitatul special al serii va fi Fetița cu chibrituri.
CDPL FEST propune standul de autor și cinema-ul literar, ca modalități inedite și creative în industria editorială. În cadrul celor 13 ediții începute în iulie 2012, în Club A au avut lecturi și standuri peste 60 de autori din case editoriale diferite, aici avându-și avanpremierele documentare precum Sânge albastru (Angela Marinescu) - regia Marian Baciu, 10xObservator cultural (regia Marian Baciu) sau Aici Nora Iuga (regia Vlad Rotaru).
CDPL STORY
Literatura română scrie pe mine!
avanpremiera documentarului, ora 19.45
regia Vlad Rotaru
în distribuție: Nora Iuga, Victor Jalbă-Șoimaru, Cătălina Bălan, Cosmin Ciotloș, Ion Cucu, Călin Torsan, Martin Woodside, Răzvan Supuran, un cristian și autori cu cărți la CDPL.
2013. România editorială numără șase asociații profesionale și un număr record și încă incert de edituri. De trei ani, Casa de pariuri literare își joacă singura carte disponibilă: literatura română. Istoria literară ar putea consemna că noul val editorial începe de aici. Doar că nu de azi, de ieri, cu finanțatori fantomă și investiții peste noapte. Veneau din underground și s-au dus spre cinema.
Dacă istoria literară va mai reprezenta ceva, cei care o vor citi și o vor scrie vor consemna că la începutul anilor 2000, doi nebuni s-au decis să parieze câte 1000 de lei de căciulă pentru a demonstra că literatura se poate autosusține într-o țară în care orice grafoman devenea scriitor printr-o tipăritură te miri unde.
Și, ca să intre în lumea editorială cu zâmbetul pe buze, ca-ntr-un parc de distracții, au beneficiat de ajutorul primului PR junior la propriu, sub 18 ani.
Literatura română scrie pe mine era sloganul editurii și, indiferent de scandalurile și războaiele în care au fost implicați, au încercat să fie corecți, să nu stea în genunchi sau cu mâna întinsă.

Mai multe detalii: http://www.cluba.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 585
popadriana

Adaugat in urma cu 2464 zile, 28 Aug. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .