poze edi ia de toamna gradina cu arti ti va a teapta intre 23 24 sep

Ediția de toamnă Grădina cu Artiști vă așteaptă între 23 – 24 sep

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 23 Septembrie 2017 10:00 - Duminică 24 Septembrie 2017
Parc Kiseleff, soseaua kiseleff, sector 1, bucuresti

Categorii: Festivaluri , Targuri , Alte Evenimente

Mini-festival urban la firul ierbii

După o vară lungă, presărată cu excursii și călătorii, la sfârșitul lui septembrie, Grădina cu Artiști ne prelungește starea de vacanță cu un adevărat city break în mijlocul orașului, la cel mai relaxant și relaxat mini-festival urban de la firul ierbii – Grădina cu Călătorii. Vă dăm întâlnire pentru ultima dată în 2017, weekendul acesta, 23 – 24 septembrie, în casă nouă , în Parcul Kiseleff din Sectorul 1 al Capitalei (pe partea cu Muzeul Țăranului Român, înspre str. Ion Mincu), între orele 10:00 -19:00, să ne amintim și să visăm împreună la alte și alte orizonturi.

Așa cum v-am obișnuit, am pregătit târg cu artizani și meșteri pricepuți care au cu ce se lăuda: accesorii felurite, decorațiuni, jucării, turtă dulce delicioasă, înghețată și multe alte lucrușoare de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă.
Nu îi chemăm doar să își expună comorile dar să ne arate și din secretele manufacturării așa că vă așteaptă multe ateliere pentru cei mici: ateliere de ebru și caligrafie turcească cu Asociația pentru Dialog și Valori Universale, ateliere de baloane cu aer cald din lampioane cu Sarang Hangug, pictură pe ceramică cu Ch’artist – Paint your own pottery Studio, decorat cu tehnica șervețelului cu Dori’s Creations, demo de pielărie cu Dan Năstase și câte și mai câte.

București Swing Dance Society ne dansează din nou, ne relaxăm și la zona de yoga cu Zen Corner și Scandinavia Fitness, gătim raw cu Tupperware, ne aflăm trecutul, prezentul și viitorul în cărțile de tarot, obicei străvechi al triburilor nomade, ne împodobim cu henna indiană, ne împletim codițe sud-americane și mai mergem într-o călătorie scurtă și plină de istorie cu Asociația Editura Istoria Artei care ne-au pregătit un tur ghidat pietonal.

Ca de obicei, prietenii noștri de la Dog Rescue Romania, Kola Kariola, GIA și Mona Semeniuc vin cu căței și pisici de cunoscut, iubit și adoptat iar Fundaţia Visul Luanei și Wilderness Research and Conservation ne vor învăța ce trebuie să facem când găsim animale cu care nu suntem obișnuiți.
Mai avem cauze de susținut de la asociațiile Help the people, Anais și Ana și copiii, cafea turcească la nisip bună de savurat în lounge pe perne, baclavale cu arome de departe și zonă de relaxare și activități pentru cei mici oferite de Banca Transilvania.
Intrarea la Grădina cu Artiști este liberă, așa că vă așteptăm cu drag!
Evenimentul este organizat de Media Events&Entertainment (www.media-events.ro) și Creative Arts (www.creativearts.ro), cu sprijinul Primăriei Sectorului 1 și susținut de Banca Transilvania (www.bancatransilvania.ro ).

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1528348530519584/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1276

Eveniment postat de organizator

angela minca

Adaugat in urma cu 666 zile, 22 Sep. 2017

Adaugat de wackapacka

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii

Teatru pentru copii

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iul 2019 - 28 Iul 2019
summer well 2019

Summer Well 2019

Bucuresti, Bucuresti. 10 Aug 2019 - 11 Aug 2019
concert metallica la bucuresti in 2019

Concert Metallica la Bucuresti in 2019

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 14 August 2019
concert de colinde fuego la bucuresti

Concert de colinde Fuego la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 3 Noiembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .