poze festivalul de spiritualitate a noua dimensiune la galeria dalles

Festivalul de Spiritualitate A Noua Dimensiune la Galeria Dalles

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 19 Martie 2014 - Duminică 23 Martie 2014
B-dul Nicolae Balcescu 18

Categorii: Festivaluri , Targuri

Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare - A Noua Dimensiune @ Galeria Dalles, Bucuresti

In perioada 19 - 23 martie 2014, A Noua Dimensiune - Festival de Spiritualitate si Terapii Complementare isi propune sa aduca in prim plan probleme actuale importante si cu impact major asupra vietii si dezvoltarii noastre ca oameni. Curatenia spirituala, armonia si echilibrul sunt doar cateva dintre lucrurile promovate in cadrul evenimentului, aflat deja la a treia editie.

Toate acestea vor fi dezbatute si discutate in cadrul programului permanent de conferinte si seminarii organizate in cadrul targului, dar pot fi aprofundate si prin lectura, intrucat evenimentul reuneste edituri de profil cu carti despre dezvoltare personala, stiinta si spiritualitate, psihologie, astrologie, filosofie sau terapii. Si pentru ca trebuie sa punem in practica ceea ce dezbatem, vor avea loc workshop-uri pe teme de interes general: homeopatie, aromaterapie, cristaloterapie, dispozitive de protectie energetica si multe altele.

Pe parcursul celor 5 zile de eveniment, veti mai putea achizitiona si produse care contribuie la sanatatea si calitatea vietii, precum cosmetice, siropuri si uleiuri bio, ceaiuri din plante medicinale, orgonite, cristale de terapie sau bijuterii din pietre semipretioase.

Speakeri invitati: Minerva – astrolog, Constantin Dorneanu – inginer astrolog, Prof Dr. Traian Stanciulescu, Universitatea Gheorghe Asachi, Iasi, Cristian Raduta – fizician economist, Cristian Donca Mihaita Toma – ing. psiholog si terapeut, Constantin Simion – psiholog si terapeut, Mihaela Gugu, despre terapia cranoio sacrala – conferinta si demonstratii de terapie, Adriana Petrescu – psiholog si life coach, Florentina Mateescu – psihoterapeut. Toate conferintele vor fi inregistrate si difuzate la Radio Gaia.

Locatie: Galeria Dalles.

Orar: 10.00 - 20.00.

Mai multe detalii: http://www.baboom.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 2175 zile, 13 Mar. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 1 Mar 2020 - 1 Mar 2020
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
concert mariza la sala palatului

Concert Mariza la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 7 Martie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .