poze festivalul haiducilor de sfintii mihail si gavril

FESTIVALUL HAIDUCILOR...DE SFINTII MIHAIL SI GAVRIL

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 7 Noiembrie 2014 08:00 - Duminică 9 Noiembrie 2014
PARCUL NATIONAL sector 2

Categorii: Festivaluri , Targuri

Cel mai lung şi gustos cârnat haiducesc va fi preparat în Capitală la Festivalul Haiducilor..de Sfinţii Mihail şi Gavril, în Parcul Naţional din Sectorul 2.


Te aşteptăm sâmbătă, începând cu ora 10:00, în Parcul Naţional din Capitală, pentru a da împreună startul pregătirii celui mare CÂRNAT HAIDUCESC, LUNG DE PESTE 30 METRII, peparat din carne de de oaie, vită şi vânat, asezonat cu condimente fel de fel.
Şi pentru că asistăm la un eveniment dedicat în exclusivitate haiducilor, am invitat bucătari iscusiţi din toate colţutile ţării, care speră să vă încânte cu delicatesele preparate chiar sub ochii dumneavostră.
Vă invităm la un adevărat ospăţ haiducesc cu tocană de mistreţ la ceaun, oaie înăbuşită la ceaun, pastramă în unt, purcei de lapte la cuptor, gâşte şi raţe la cuptor, berbecuţi la proţap, bulz ciobănesc, mămăligă în pături şi alte bunătăţi ce lasă „gura apă” oricărui gurmand. Iar ca ospăţul să fie deplin vă aşteptăm cu plăcinte şi cozonaci din toate zonele ţării: plăcinte poale’n brâu, plăcinta creaţă de Maramureş servită cu horincă „ca la mama ei”, plăcintă Dobrogeană, plăcinte-n foi dulci sau sărate, cu dovleac sau mere, stropite din belşug cu must proaspăt stors şi vin în căni de lut, cum îi place la haiduc.
Iar, pentru ca petrecerea să fie una pe cinste, nu pot lipsi micii care vor sfârâi pe gătarele încinse de la primele ore, dar nici berea, care va curge din belşug.
Organizatorii s-au pregătit şi cu o gamă variată de produse tradiţionale ce fac cinste targului: dulciuri, brânzeturi, afumături şi pâine de casă, coaptă în cuptoarele amenajate "în buricul târgului"!
Meşterii populari au venit şi ei la festival, cu cele mai frumoase cadouri si exponate lucrate manual, iar pentru cei mici, am amenajat şi un parc de distracţii. Cei mari vor avea parte de muzică pentru toate gusturile: etno, folclor autohton si tarafuri, ce vor anima petrecerea.
Vă aşteptăm cu voie bună, începând de vineri dimineaţă şi până duminică seara.
Persoana de contact: Marius Adam - 0747. 869686


Mai multe detalii: http://www.visionimprove.ro/festivalul-haiducilor-de-sfintii-mihail-si-gavril-parcul-national-bucuresti/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1789
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 3458 zile, 04 Nov. 2014

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .