poze bucharest food festival gourmet edition

Bucharest Food Festival - Gourmet Edition

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 30 Iunie 2017 13:00 - Duminică 2 Iulie 2017
Romexpo, Bd. Marasti nr. 65-67

Categorii: Festivaluri

Luna IUNIE vine cu a doua ediție de Bucharest Food Festival - Gourmet Edition, unde, între 30 iunie și 2 iulie la Romexpo, se vor reuni unele dintre cele mai renumite restaurante, bistro-uri sau baruri din București, dar și din țară.

Și pentru că este un festival dedicat culturii gastronomice și artei gustului, Bucharest Food Festival - Gourmet Edition ne așteaptă și cu show-uri de live cooking, workshopuri pe teme culinare, degustări de vinuri, o scenă de muzică live, dar și diferite activități, precum Kids Corner, unde vor exista și ateliere de gătit pentru copii.

Evenimentul va fi împărțit în zone speciale precum: Fine Dining & Urban Contemporary, Romanian Gastronomy, International Cuisine, Grill & BBQ, Gourmet Area, Street Food, Deli Market sau Ice cream & Sweets Corner. Publicul va avea posibilitatea să descopere restaurante faimoase din București, dar și din țară.

Mai mult, alături de scena live, la Bucharest Food Festival - Gourmet Edition, va exista și o altfel de scenă, cea dedicată show-urilor de live cooking, care îi va iniția pe vizitatori în tainele celor mai noi tehnici de preparare culinară. Timp de trei zile, Bucharest Food Festival - Gourmet Edition va găzdui demonstrații culinare inedite cu susținerea unora dintre cei mai cunoscuți chefi ai momentului și îi va inspira pe cei prezenți, oferindu-le posibilitatea de a degusta cele mai savuroase preparate.

Muzica live nu va lipsi nici ea. În cele trei zile de Bucharest Food Festival - Gourmet Edition, vor urca pe scena câteva dintre cele mai interesante proiecte muzicale românești, cu muzică lounge și concerte live de jazz, electro swing sau blues.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1608
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 1076 zile, 18 Iun. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .