poze conil fest festivalul integrarii editia a ix a 24 25 mai 2014

CONIL Fest- Festivalul Integrarii Editia a IX-a, 24 - 25 mai 2014

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 24 Mai 2014 17:00 - Duminică 25 Mai 2014
Palatul National al Copiilor: Bd. Tineretului Nr. 8-10

Categorii: Festivaluri

Numar min/max participanti: 1000/1300

CONIL Fest – Festivalul Integrarii se adreseaza tuturor copiilor, evenimentul se adreseaza tuturor gradinitelor, scolilor si cluburilor pentru copii, din sfera particulara si de stat, care vor oferi o veritabila parada a talentelor ce nu cunosc granite.

In perioada 24 - 25 mai 2014, pe scena Palatului National al Copiilor din Capitala, va asteptam alaturi de noi la editia de vara a Festivalului CONIL Fest – Festivalul Integrarii, editia a IX-a! Evenimentul este organizat de Asociatia CONIL, in parteneriat cu Primaria Sectorului 5 Bucuresti si ISMB.
Pe scena festivalului sunt asteptati sa participe mai bine de 1500 de copii din peste 60 de institutii de invatamant din Bucuresti si din tara. Evenimentul se adreseaza tuturor gradinitelor, scolilor si cluburilor pentru copii, din sfera particulara si de stat, care vor oferi o veritabila parada a talentelor ce nu cunosc granite.
Programul bogat al festivalului include muzica, dansuri, balet, scenete de teatru, momente de actorie sau de marionete, gimnastica aerobica s.a. De asemenea, nu vot lipsi atelierele distractive si creative pentru cei mici, animatia si demonstratiile Fun Science.
Totodata, in foaier se va desfasura targul de servicii si produse medicale pentru copii Forum Medical, organizat de Tarus Media, la care si-au anuntat participarea clinici, centre medicale, companii farma, producatori de suplimente naturale, companii de asigurari pentru copii.
CONIL Fest – Festivalul Integrarii se adreseaza tuturor copiilor, atat celor tipici, cat si celor cu nevoi speciale, unul din scopurile evenimentului fiind sprijinirea integrarii copiilor cu cerinte educationale speciale, prin implicarea acestora in activitati artistice si incurajarea lor sa apara fara emotii in fata publicului.
Intrarea este libera, iar distractia - garantata!

Comenteaza pe Facebook
asociatia conil

Adaugat in urma cu 3611 zile, 09 Mai. 2014

Adaugat de CONIL

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .