poze creionetica la zilele culturale adfel
poze creionetica la zilele culturale adfel poze creionetica la zilele culturale adfel poze creionetica la zilele culturale adfel

Creionetica la Zilele Culturale ADfel

Bucuresti , Bucuresti. Luni 18 August 2014 17:00 - Marţi 19 August 2014
Club Fabrica: Str. 11 Iunie Nr. 50

Categorii: Festivaluri

Între 18 şi 24 august 2014, Creionetica va activa pe terasa Fabrica din București, la cea de-a noua ediţie a festivalului Zilele Culturale ADfel. Am pregătit două campanii pro-active şi neconvenționale, iar în cadrul festivalului vor fi proiectate pe terasă şi clipurile campaniei Consumix.

Creionetica activează la Zilele Culturale ADfel, ediţia a 9-a!

Agenția Creionetica vorbeşte pe limba ONG-urilor, iar acest lucru ne-a adus în contextul neconvențional al festivalului ADfel, unde ne-am propus să îmbinăm creativitatea cu activismul lejer, de vară.
Aşadar, luni, 18 august, invităm publicul creativ să participe la “Un ADfel de protest”. Ne transformăm ofurile în versuri şi le recităm la portavoci pe terasă la Fabrica. Publicul va avea la dispozitie “Micul kit al protestatarului”, cu pancarte, coifuri şi oferta de slogane, cu care se va putea activa şi, ulterior, imortaliza într-o fotografie. Vom realiza un clip cu întreaga ofertă de slogane, recitate, țipate şi fotografiate, pentru a le împărtăşi cu cei curioși, pe Facebook şi alte rețele sociale.
Pe 19 august invităm publicul la a doua activare: “Consum pe pâine”, o colecție a plăcerilor vinovate de consum. Scoatem la iveală modul în care societatea de consum ne-a influențat pe fiecare dintre noi și facem haz de necaz într-o sesiune foto special gândită pentru cei care vor să se distreze. Vom avea la dispoziție o felie toast de mari dimensiuni, pe care participanții vor lipi, mai bine zis “întinde”, plăcerile lor vinovate și diverse lucruri pe care le consumă în exces. Aici vom avea ca sursă de inspirație temele de consum abordate în campania Consumix.
ADfel e singurul eveniment de publicitate neconvențională din Romania și cel mai mișto playground al creativității din noi. Festivalul promovează formele alternative de comunicare pentru branduri și metodele neconvenționale de a vorbi cu oamenii. O săptămînă pe an, la Fabrica, se strâng cei care fac publicitate-spectacol și nu numai.
Creionetica și Consumix vă asteaptă, așadar, la activările “Un ADfel de protest” și “Consum pe paine” din cadrul Zilelor Culturale ADfel 2014.

Event Facebook: https://www.facebook.com/events/1455254618069546
Mai multe informații despre programul festivalului pe: http://www.adfel.ro/program.

Agenția Creionetica crede că activismul și creativitatea fac casă bună, motiv pentru care își dedică energia cauzelor sociale și de mediu. Mai multe detalii despre proiectele creionetice pe: www.creionetica.ro.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1455254618069546/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 800

Eveniment postat de organizator

roxana bobarnac

Adaugat in urma cu 3537 zile, 14 Aug. 2014

Adaugat de uocks

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .