poze festivalul national de dans pentru copii si tineret triumf

FESTIVALUL NATIONAL DE DANS PENTRU COPII SI TINERET `` TRIUMF``

Bucuresti , Bucuresti. Luni 27 Martie 2017 09:00 - Luni 27 Martie 2017
Teatrul Giulesti - Opera comica pentru copii - Calea Giulesti

Categorii: Festivaluri

Numar min/max participanti: 100/3000

FESTIVALUL NATIONAL DE DANS PENTRU COPII SI TINERET `` TRIUMF``, EDITIA A- V-A

FESTIVALUL NAŢIONAL DE DANS PENTRU COPII ŞI TINERET "TRIUMF"
Editia a – V- a
27 Martie 2017, Opera Comica Pentru Copii, Bucuresti

Paşi de dans, muzică şi promovarea unui stil de viaţă activ şi sănătos adresat copiilor, tinerilor şi adulţilor sunt motivele pentru a participa la Festivalul Naţional de Dans pentru Copii şi Tineret "Triumf" din 27 Martie 2017, la Opera Comica Pentru Copii, Bucureşti.

Muzica şi iubirea pentru dans ca artă supremă, numărul de ore de repetiţie, coregrafia, dorinţa de a excela şi de a-şi demonstra talentul propriei persoane, părinţilor şi prietenilor reprezintă destule motive pentru copiii noştri de a fi prezenţi în calitate de concurenţi în cadrul celui mai important Festival Naţional de Dans pentru Copii si Tineret "Triumf" , ajuns în acest an la ediţia a V-a.

Evenimentul organizat de Asociaţia Clubul Sportiv Educational Olimpic Triumf în parteneriat cu Federaţia Română Sportul pentru Toţi şi Opera Comica Pentru Copii din Bucureşti va avea loc in data de 27 martie 2017, la Opera Comica Pentru Copii din Bucureşti.

După succesul de anul trecut, unde au participat peste 1500 de dansatori şi peste 60 de instituţii din ţară, ediţia a- V- a vine ca o continuare firească pentru ceea ce se doreşte a deveni tradiţie şi punct de reper în lumea dansului pentru copii şi tineret din România. Astfel, la ediţia din acest an sunt asteptaţi peste 1800 de dansatori din toată ţara.

Înfiinţată în anul 2009, Asociaţia Clubul Sportiv Educational Olimpic Triumf, are ca scop descoperirea, îndrumarea, pregătirea şi iniţierea persoanelor în practicarea sportului, cât şi desfăşurarea de activităţi sportive.
Având la bază o echipă formată din tineri cu experienţă în domeniul practicării sportului cât şi în organizarea de activităţi recreative, Asociaţia Clubul Sportiv Educational Olimpic Triumf urmăreşte dezvoltarea activităţilor extraşcolare bazate pe mişcare, relaxare şi învăţare.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesaţi pagina web : http://www.festivaltriumf.ro sau să o contactaţi pe Doamna Natalia Iavin, Coordonator al Festivalului Naţional de Dans pentru Copii şi Tineret "Triumf" tel: 0735916914, e-mail: festivalulnationaldedans@gmail.com

Mai multe detalii: http://www.festivaltriumf.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1239

Eveniment postat de organizator

c s olimpic triumf

Adaugat in urma cu 2093 zile, 11 Ian. 2017

Adaugat de C.S. OLIMPIC TRIUMF

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 30 Sep 2022 - 12 Oct 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 30 Sep 2022 - 12 Oct 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 30 Sep 2022 - 12 Oct 2022
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 30 Sep 2022 - 12 Oct 2022
  • Ai ceva de zis?

    .