poze gradina cu artisti la parcul gradina icoanei

Gradina cu Artisti la Parcul Gradina Icoanei

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 27 August 2011 - Duminică 28 August 2011
Parcul Gradina Icoanei

Categorii: Festivaluri

Sambata si Duminica, 27 si 28 august a.c., in parcul Gradina Icoanei (Bucureşti, sector 2) pentru toti iubitorii de arta, se deschide „Gradina cu Artisti”.

Evenimentul, aflat la cea de-a 4-a ediţie se va desfăşura între orele 11:00 şi 20:00 şi cuprinde o serie de ateliere de creaţie artistică (pictură, aerografie, modelarea ceramicii, fotografie, atelier de reciclare creativă a deşeurilor) şi o expoziţie cu vânzare de bijuterii, haine şi accesorii „hand-made”. Grădina cu Artişti se va anima, în ultimul weekend de august şi prin: jonglerii, dans irlandez şi cântări la chitară.
Amatorii de artă, sub diversele ei forme de manifestare, sunt invitaţi să-şi exerseze talentul la atelierele de creaţie amenajate în Grădina cu Artişti şi să-şi aleagă cadoul preferat de la expoziţia de „hand-made”.
Evenimentul, susţinut de Primăria Sectorului 2, îşi propune să promoveze arta, lucrul manual şi dezvoltarea creativităţii personale, prin participarea comună, a artiştilor şi a publicului larg, la ateliere de creaţie. Artişti pricepuţi, veniţi din toată ţara, vor încerca, timp de două zile, să dezvăluie celor interesaţi câte puţin din secretele: picturii, prelucrării lutului şi ale bijuteriilor „hand-made”. Din Grădină nu vor lipsi artiştii împletitori de codiţe afro, colorate şi nici meşterii de „string art” (artă cu aţa), care vor demonstra cum se fac tablouri din aţe colorate.
La pictat de biciclete, cu aerograful
Printre noutăţile acestei ediţii se numără taraba cu biciclete Bate Şaua Să Priceapă Iapa, de la care posesorii pot pleca cu un vehicul personalizat prin aerografie (tehnică modernă de pictat, ce implică folosirea unui dispozitiv numit aerograf, care pulverizează vopsea folosind un jet de aer, cu ajutorul unui mic compresor). La taraba cu biciclete amatorii vor învăţa şi câteva trucuri despre cum se reciclează piesele de bicicleta, precum lanţul sau camerele, transformându-le în podoabe şi alte decoraţiuni.
Desculţ în Parcul Grădina Icoanei, la picnic cu artiştii
Parcul Grădina Icoanei va deveni în zilele de 27 şi 28 august cel mai potrivit loc din Capitală pentru un picnic cu artiştii. Vizitatorii care vor veni desculţi vor avea posibilitatea de a pleca cu o pereche de şosete pictate manual la atelierul de pictură.
Terapii alternative în mediul urban
În cadrul evenimentului Gădina cu Artişti, amatorii de terapii alternative vor avea posibilitatea să participe la ateliere de masaj facial şi de yoga acrobatică. În cadrul atelierului de yoga acrobatică se vor practica atât exerciţii individuale cât şi de grup, accesibile tuturor participanţiilor care au un minim de curaj şi de curiozitate.
Participarea la atelierele de creaţie, de animaţie stradală şi de terapii alternative se vor face pe bază de înscrieri, preţul unui bilet fiind între 10 şi 30 de lei, în funcţie de tipul atelierului la care se înscriu pasionaţii de arte frumoase şi de alte activităţi urbane.

Mai multe detalii: http://gradinacuartisti.wordpress.com/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1339
george

Adaugat in urma cu 4629 zile, 22 Aug. 2011

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .