poze impro 2013 festivalul national de improvizatie

IMPRO! 2013 Festivalul National de Improvizatie

Bucuresti , Bucuresti. Luni 23 Septembrie 2013 12:00 - Duminică 29 Septembrie 2013
Teatrul de Comedie

Categorii: Festivaluri

!MPRO - primul festival de teatru de improvizaţie se pregăteşte de start!

•Spartak Cehov şi Shakespeare United deschid prima ediţie a Festivalului Naţional de Improvizatie printr-o reprezentaţie unică, o reuniune istorică după 10 ani.
•18 trupe însemnând peste 100 de actori din 6 oraşe vor performa între 23 şi 29 septembrie în Bucureşti în 7 zile de festival

Luni, 23 septembrie la Teatrul de Comedie din Bucureşti debutează primul eveniment de teatru dedicat în totalitate improvizaţiei. O reprezentaţie unică şi specială, o reuniune istorică după 10 ani a primelor trupe de improvizaţie din România, deschide prima ediţie !MPRO – Festivalul Naţional de Improvizaţie.

În urmă cu 10 ani, regizorul Vlad Massaci a adus din Germania o nouă formulă de spectacol: Teatru Sport, un veritabil meci de teatru improvizat între două echipe de actori, acompaniaţi de un muzician. Spectacolul îşi reia formula luni, de la ora 19:00, pe scena Teatrului de Comedie, în prezenţa echipelor consacrate sub numele de Spartak Cehov şi Shakespeare United. Tot luni, primele 2 oraşe din cele 6 invitate, Bucureşti şi Târgovişte vor susţine primele reprezentaţii de la ora 20:00 – Trupa Freeze, 21:00 – Echipa de Colecţie, respectiv 22:00 – Backstage Boys.

În teatrul de improvizaţie, echipa de actori creează conţinutul scenelor pe loc, pornind de la o sugestie a spectatorilor şi bazându-se apoi pe anumite „reguli ale jocului” alese pentru momentele respective. Festivalul îşi propune să demonstreze că improvizaţia este mai mult decât un mod de divertisment facil şi că poveştile, scenele şi momentele muzicale deosebite sunt rezultatul unei permanente interacţiuni actori- public.

In cele 7 zile de festival, începând de luni 23 septembrie până duminică 29 septembrie, alte 15 trupe din Iași, Craiova, Târgu Mureș, Cluj și București vor mai urca pe scena teatrului bucureştean. Marţi publicul e invitat să îi urmărească pe cei de la ImproPact, Impro Show, Zis şi Făcut, Liga Improvizatorilor, urmaţi de spectacolele celor de la IMPROvCOMEDY, ImproFUN, Obligo şi Just Push Play programate miercuri.

Toaster, eMISIUNE IMPROsibila, Urban Impro şi Comedy Show vor performa joi, iar vineri, Grupa Mică, Idiot şi Improvisneyland pregătesc spectatorii pentru evenimentele de weekend cunoscute drept All Stars Show, momente în care vor putea fi vazuti cei mai buni improvizatori aleşi de-a lungul săptămânii de către public.

Spectacolele primei ediţii a Festivalului Naţional de Improvizaţie au loc între 23 și 29 septembrie, începând cu ora 19:00 și până la ora 23:00, la Teatrul de Comedie din București. Întregul program este disponibil pe site-ul evenimentului: www.improfest.ro.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim si la casa de bilete a Teatrului de Comedie, preţul unui bilet la un spectacol fiind de 10 lei.

Parteneri: Teatrul de Comedie, Jameson, Hotel Răzvan, Restaurant Cocoşu Roşu, Black Jack Pub, Bucovina, Ursus, Kfea.ro, Improvisneyland, Books Express, Leaders

Promovat de: Antena 2, Radio Zu, Zile şi Nopţi, Studenţie.ro, Metropotam, Cooperativa Urbană, PostModern.ro, Ziarul Metropolis, Whiteboard Stars, Tataia, Antena Play, IQAds, Vinşieu.ro, Cooltivator, Club 99.

Website: www.improfest.ro, Facebook: www.facebook.com/improfest.ro

Mai multe detalii: http://www.improfest.ro

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 895
nicoleta

Adaugat in urma cu 2346 zile, 20 Sep. 2013

Adaugat de Improvisneyland

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 23 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
  • Ai ceva de zis?

    .