poze jazz in foisor
poze jazz in foisor poze jazz in foisor

Jazz in Foisor

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 10 August 2014 19:00 - Duminică 24 August 2014
Parcurile Herastrau, Cismigiu si Kiseleff

Categorii: Festivaluri

„Jazz’n Foișor”, cea de a doua ediție, se va desfășura în luna august în trei parcuri din București: Herăstrău, Cișmigiu și Kiseleff. Foișoarele din cele trei parcuri menționate vor găzdui câte un concert de jazz. Astfel, pe 10, 17 și 24 august sunteți invitați la o seară de pop-jazz! Artistul principal al festivalului va fi Aylin Cadîr.

„Jazz’n Foișor” este un proiect cultural al cărui scop este acela de a readuce jazz-ul în atenția publicului bucureștean, dar și de a le oferi acestora o alternativă de petrecere a timpului liber. Aylin Cadîr va fi artistul principal care, alături de band-ul The Lucky Charms, va aduce publicului câteva dintre cele mai apreciate piese de pop-jazz din repertoriul său. Totodată, pe scena festivalului va urca și Breeze, o trupă care s-a remarcat prin piesele lor în care regăsim puternice influențe din muzica braziliană.

Proiectul „Jazz în foișor” reprezintă o manifestare a muzicii de calitate într-un cadru verde, relaxant și deschis publicului de toate vârstele. Acesta se află la cea de a doua ediție, prima având loc în vara anului trecut. Intrarea este liberă.


Despre Aylin Cadîr

Aylin Cadîr este o cunoscută cântăreață și actriță din România, care s-a lansat pe piața muzicală în anul 2008. Artista este una dintre puținele cântărețe din țara noastră care abordează stilul muzical jazz, ea lansând primul său album de pop-jazz, intitulat „Cloud”, în anul 2013. Tot în 2013, Aylin a format și propria sa trupă de instrumentiști, The Lucky Charms.
Albumul „Cloud” a fost extrem de apreciat, atât de către publicul din România, cât și de către cei din afara granițelor, piesele artistei regăsindu-se în playlist-urile unor radiouri renumite din Germania și Turcia.

Despre Breeze

Echipă de profesioniști cu peste 15 ani de experiență în show biz și muzica instrumentală de calitate, Breeze s-a făcut remarcată datorită perspectivei noi pe care a adus-o stilului muzical Bossa Nova, pe care îl promovează în țara noastră. Cunoscut și sub numele de “the Brazilian music that seduced the world”, stilul Bossa Nova are marele merit de a transpune publicul într-o atmosferă unică și emoționantă. Ritmicitatea muzicii braziliene și sunetele delicate ale jazzului clasic devin, în mâinile muzicienilor de la Breeze, adevărate opere de artă.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/jazzinfoisor

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2612
gabor s

Adaugat in urma cu 3558 zile, 28 Iul. 2014

Adaugat de gabor.sonia

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 20

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Cum a fost?
    tester
    tester   18 Aug. 2014, 16:16:44

    nu suna rau deloc


    .