poze mix ul de moda frames of style la bucuresti

Mix-ul de moda Frames of Style la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Joi 10 Noiembrie 2011 - Vineri 11 Noiembrie 2011
Pictor Verona 2

Categorii: Festivaluri

Prima editie a mix-ului international de moda si lifestyle FRAMES OF STYLE se desfasoara pe 10 si 11 noiembrie in Bucuresti si reunește designeri de moda (designeri vestimentari, de pantofi si de bijuterii) de pe trei continente: Europa, Asia si America de Nord.

Evenimentul, organizat de către creative library BUCUREŞTI inspired by TOYOTA şi J-Wind Creative Consultants în colaborare cu Exclusive Models (membră a J-Wind Network) și Centrul de Studii Româno-Japoneze (CSRJ), își propune a fi o demonstrație internațională de modă, artă și stil de viață contemporan, cu accent pe design-ul de autor.

FRAMES OF STYLE debutează joi, 10 noiembrie, la ora 11:00, în Cafepedia Romană (str. Pictor Verona nr. 2) cu un workshop pe tema “Creativitatea în designul vestimentar”, susținut de stiliştii Casei Regale a Thailandei, Saruda și Chinachan Nimpitakpong. Cei doi sunt unii dintre cei mai cunoscuți designeri din Asia, creatori a două mărci de renume în Thailanda, Kunitar și respectiv 8E88. Workshop-ul se adresează studențiilor români de la facultățile de arte și design vestimentar. Accesul este permis pe baza legitimaţiei de student.
Manifestarea internațională FRAMES OF STYLE continuă vineri 11 noiembrie, ora 20:00, la Hotel Intercontinental, sub forma unui cocktail show de modă și lifestyle.

Pe același podium vor defila atât creații vestimentare din colecțiile de primăvară-vară 2012 ale designerilor thailandezi Saruda și Chinachan Nimpitakpong, cât și ținute din colecția Japanese Jungle Jam Trilogy a designer-ului român, Irina Irimia.

Mai multe detalii: http://www.youmago.ro

Comenteaza pe Facebook
pavalut

Adaugat in urma cu 4523 zile, 09 Nov. 2011

Adaugat de pavalut

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3070

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .