poze preview peiarba cultura la firul ierbii

PREVIEW #peiarba - Cultura la firul ierbii

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 30 Mai 2014 18:00
Casa Universitarilor, Str Dionisie Lupu, nr 46, langa Gradina Icoanei

Categorii: Festivaluri

Numar min/max participanti: 50/0

Inainte de deschiderea oficiala de pe 5 iunie, ne vedem pe 30 MAI pentru a ne familiariza cu locul! Sa nu va uitati paturica sau pernuta acasa ca sa stati #peiarba PROGRAM 30 MAI 18:00 - Deschiderea Gradinii 20:00 - TEATRU - "Aventura in patru" - productie Teatrul InDArt 21:30 - FILME SCURT METRAJ Suport artisti - 20 lei INFO: 0724304593

Fie ca ai o patura, o pernuta sau stai direct pe iarba te bucuri de teatru si film. Joi/Vineri de la 6 seara, toata vara!
Descriere
interventie cultural - artistica pentru dezvoltarea circuitului de arta urbana in cea mai frumoasa gradina din Bucuresti - Casa Universitarilor

„... pe iarba” vizeaza in primul rand revitalizarea comunitara, oferind tinerilor un spatiu de interactiune, comunicare si exprimare prin intermediul artei. Cultura este adusa aproape de tineri iar acestia pot folosi arta ca mod de a intelege actul artistic drept un produs accesibil prin care se pot cunoaste mai bine pe ei insisi dar si pe cei din jur.
„... pe iarba” este o provocare pentru reintoarcere la natura si redescoperirea petrecerii timpului liber intr-un cadru verde chiar in inima orasului.
„... pe iarba” este refugiul fiecaruia dintre noi, reintalnirea cu natura, cu linistea si mai ales redescoperirea artei in natura!
„... pe iarba” este de asemenea un proiect ce sustine tinerii artisti care cu greu isi gasesc un spatiu de manifestare culturala.
„... pe iarba” este o initiativa de indrumare si informare cu scopul consolidarii culturii contemporane ce doreste sa aduca in atentia publica importanta diversitatii si a pluralitatii initiativei individuale sau colective in contextul sistemului de valori si concepte a unui spatiu post-comunist, regenerarea culturala si artistica fiind esentiale intr-o societate ce a suferit o diseminate totalitara a acestora.

Descrierea locatiei

Casa Universitarilor Bucuresti este un spatiu cultural inca din anul 1947. In 2007 a intrat in proprietatea Universitatii din Bucuresti. Aici se gazduiesc saptamânal evenimente culturale, reuniuni stiintifice, conferinte de presa, organizate de Universitatea din Bucuresti sau de partenerii acesteia ( targuri cu tematica diversa, expozitii, lansari de carte etc. ).
Cladirea este formata din mai multe sali ce pot fi separate sau legate intre ele, amenajabile in functie de eveniment, o sala de festivitati/concerte/teatru si sala de mese a restaurantului. Spatiul dispune de curte interioara, terasa, spatiu verde si locuri de parcare.

Adresa: Str Dionisie Lupu, nr 46, langa Gradina Icoanei

"... pe iarba" este un proiect InDArt
Detalii si inscrieri: 0724.304.593

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/662896833787342/?fref=ts

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 865
Cuvinte cheie: #peiarba , Film , indart , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

dan simion

Adaugat in urma cu 3616 zile, 27 Mai. 2014

Adaugat de tetrulindart

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 28

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .