poze skirtbike organizeaza a doua edi ie a festivalului cycle chic

SkirtBike organizează a doua ediție a Festivalului Cycle Chic

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 14 Mai 2017 10:00 - Duminică 14 Mai 2017
Verde Stop Arena, str. Barbu Văcărescu, nr. 162-164.

Categorii: Festivaluri

Numar min/max participanti: 100/6000

Comunitatea SkirtBike anunță organizarea celei de a doua ediții ”Cycle Chic Festival”, un eveniment dedicat biciclistelor și tuturor pasionaților de ciclism.

Timp de o zi iubitoarele de biciclete vor avea parte de cele mai interesante activități în aer liber, la care sunt invitate să participle alături de prieteni și familiile lor. În cadrul festivalului va avea loc și cea de-a 8-a Paradă SkirtBike, care este deja o tradiție anuală printre biciclistele din București și din alte 15 orașe din țară.
”Anul trecut, la ediția aniversară a SkirtBike, ne-am gâdit că ar fi foarte potrivit să organizăm și un festival al biciclistelor, un eveniment în premieră, care a avut un success neașteptat. Peste 4.000 de bucureșteni, pasionați de mersul pe două roți au fost prezenți la evenimentul nostru. Astfel, ne-am propus ca și în 2017 să oferim comunității biciclistelor ocazia să se regăsească într-un spațiu dedicat pasiunii lor. Pregătim activități diverse și multe surprize pentru biciclistele noastre chic”, spune Simona Botner, una dintre organizatoarele comunității SkirtBike.
În cadrul ”Cycle Chic Festival” vor avea loc o serie de evenimente și acțiuni dedicate comunității de bicicliste din București. Acestea se vor bucura de o prezentare de modă Cycle Chic, concerte live, concursuri cu premii și tombole ad-hoc, Bike Bazar cu accesorii handmade, expoziții de biciclete și accesorii pentru femei, lecții de pedalat, parcare velo, ateliere de reparații biciclete și lecții de mecanică, tururi ghidate, Portret de Biciclistă și food corner.
„Suntem din ce în ce mai multe femei pe bicicletă și acest lucru nu se întâmplă doar în București, ci și în alte orașe ale României. Prin acest eveniment anual suntem alături de toate comunitățile de bicicliști ce promovează bicicleta ca mijloc alternativ de transport în oraș și trag un semnal de alarmă autorităților pentru a dezvolta infrastructura ciclistă.”, spune Oana Deliu, organizatoare SkirtBike.
Despre SkirtBike
SkirtBike este cea mai mare comunitate a biciclistelor, o manifestare cultural-fashionistă, prin care reprezentantele sexului frumos aderă la o cauză urbană și își dau frâu liber imaginației cromatice și bunuIui gust vestimentar. Evenimentul promovează atât emanciparea femeilor, activând astfel Drepturile Femeilor într-o societate contemporană modernă, cât și un mijloc alternativ de transport, dictând un trend de viață sănătos și prietenos cu mediul. Prin însăși scopul său, SkirtBike face parte din mișcarea ciclistă internațională, contribuind la efortul de a schimba percepția omului modern asupra vieții în urbe și a oferi un model sustenabil de transport, ușor de replicat și în alte orașe.
La ultima ediție SkirtBike au participat 5.000 de bicicliste în București. În 2017, evenimentul are loc în 16 orașe: Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Bacău, Brașov, București, Cluj, Constanța, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galați, Miercurea-Ciuc, Oradea, Suceava, Sighet, Târgu-Mureș.
Parteneri organizatori: Beneva, Pegas.

Mai multe detalii: http://skirtbike.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1412
Cuvinte cheie: Bucuresti
team365

Adaugat in urma cu 2651 zile, 20 Apr. 2017

Adaugat de team365

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 11

Alte Evenimente din Bucuresti
concert ed sheeran la bucure ti

Concert Ed Sheeran la București

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 24 August 2024
targul de carte gaudeamus la bucuresti 2024

Targul de carte Gaudeamus la Bucuresti - 2024

Bucuresti, Bucuresti. 16 Oct 2024 - 20 Oct 2024
concert faun la bucuresti

Concert Faun la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2024
via a sanatate mister expo

Viață Sănătate Mister Expo

Bucuresti, Bucuresti. 20 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .