poze soundart festival bucuresti quantic

Soundart Festival - Bucuresti, Quantic

Bucuresti , Bucuresti. Joi 4 Mai 2017 13:00

Categorii: Festivaluri

Primele semne de vară ale lui 2017 vor aduce cu ele unul dintre cele mai îndrăznețe evenimente outdoor din România - SOUNDART Festival. Proiectat în jurul conceptului de interculturalitate, festivalul se va desfășura în perioada 4-7 mai, grădina de vară a Clubului Quantic din București.


Evenimentul va reuni multiple ramuri de manifestare a culturii contemporane, concerte live, simpozioane, lansări de carte, vernisaje și workshop-uri, scopul central al proiectului fiind crearea unor noi punți de transfer între diferitele forme ale expresiei artistice.

Eveniment consacrat contemporaneității, SOUNDART Festival girează pentru ingeniozitatea muzicii experimentale moderne ca ferment al procesului sincretic. Primele trei zile ale festivalului vor fi completate de concerte susținute de numeroase și importante trupe aparținând sferelor rock Stoner şi Progressive ale Europei, printre care regăsim și grupuri autohtone. Primele formații anunțate sunt Exivious (Olanda), Stoned Jesus (Ucraina), White Walls (România) și Lowbau (Austria), trupe de excepțională exprimare artistică, ale căror apariții live au toate ingredientele cu adevărat necesare pentru a captiva și inspira publicul.

Locul în care se va desfășura evenimentul este, de asemenea, unul cu totul aparte în peisajul ultra-urban al Bucureștiului. Grădina de vară a Clubului Quantic este o „cetate” verde chiar în inima capitalei, aflându-se în imediata apropiere a Grădinii Botanice și Parcului Politehnici, un spațiu ideal pentru recreere, ușor accesibil și generos. În alte cuvinte, un loc cum nu se putea mai potrivit pentru publicul interesat de cultură, preocupat de estetica lucrurilor ce-l înconjoară, public în care se regăsesc persoane ce recunosc autenticitatea și contemplația ca germeni ai creativității.

Abonamentele early-bird pot fi achiziționate la prețul de 60 de lei în rețeaua iabilet.ro. În perioada normală de vânzare, prețul va fi de 90 de lei. La eveniment abonamentele vor fi disponibile la 120 de lei.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1354
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2680 zile, 18 Dec. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .