poze in weekend mega mall premiaza cei mai rapizi 500 de cumparatori

În weekend, Mega Mall premiază cei mai rapizi 500 de cumparatori

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 26 Septembrie 2015 08:00 - Duminică 27 Septembrie 2015
Str. Pierre de Coubertain, nr. 3 - 5

Categorii: Inaugurari , Alte Evenimente

Pentru a sărbători venirea noilor colectii de fashion în Mega Mall, clienții sunt provocați cu un Fashion Quest

Bucuresti, 24 septembrie 2015 – Cu ocazia lansării noilor colectii de toamnă-iarnă în Mega Mall, cel mai nou centru comercial din București îi premiază în acest weekend pe cei mai rapizi cumpărători. Astfel, pe 26 și 27 septembrie, primii 500 de clienți ai fiecărei zile care se prezintă la Info Desk cu bonuri cumulate de peste 300 Lei, câștigă pe loc un voucher în valoare de 50 de Lei. Clienții găsesc la Mega Mall o varietate mare de magazine de unde își pot achiziționa articole din noile colecții precum Zara, Bershka, Reserved, H&M, Koton, Mango, Marks & Spencer, C&A dar și Peek & Cloppenburg, magazin care se deschide la 1 octombrie.
Mai mult, pentru a sărbători venirea noilor colecții ale celor mai iubite branduri, Mega Mall îi provoacă începând de săptămâna viitoare pe pasionații de stil cu un Fashion Quest palpitant. În fiecare zi, începând cu 28 septembrie, un produs va fi ascuns în magazinele din Mega Mall. Produsele pot varia de la articole vestimentare din colecțiile de toamnă până la accesorii precum ochelari sau bijuterii, dar și alte premii surpriză.
Cei care doresc să participe la acest quest, trebuie să intre pe site-ul Mega Mall pentru a afla care este produsul zilei iar apoi să meargă în centrul comercial pentru a-l găsi. Pentru ca totul să fie mai captivant, clienții au la dispoziție patru ore pentru găsirea produsului. Odată ce l-a descoperit, câștigătorul intră automat în posesia lui. Fashion Quest-ul va fi organizat pe durata a șapte săptămâni.

Mai multe detalii despre campanii sunt disponibile pe www.facebook.com/MegaMallBucuresti sau pe site-ul Mega Mall www.MegaMallBucuresti.ro.

*** Despre Mega Mall
Mega Mall este cel mai nou centru comercial inaugurat în România de fondul de investiții NEPI. În urma unei investiții de 165 de milioane de euro, noul mall găzduiește peste 220 de magazine și spații comerciale, ce acoperă toate categoriile de produse și servicii. Situat în apropierea Arenei Naționale, Mega Mall acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Printre premierele pe care le aduce Mega Mall în rândul centrelor comerciale din țară se numără sala de fitness WorldClass, dotată cu o piscină semiolimpică, prima sală Cinema City cu tehnologia 4DX, un concept nou de loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copii de toate vârstele, precum și primul magazin Sport Vision din România.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 713
people

Adaugat in urma cu 3109 zile, 24 Sep. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .