poze se deschide acuarela bufet

Se deschide Acuarela Bufet

Bucuresti , Bucuresti. Joi 12 Februarie 2015 20:00

Categorii: Inaugurari , Alte Evenimente

A doua soră a Acuarelei după Plastilina, Acuarela Bufet, își deschide porțile joi, pe 12 februarie, de la ora 20:00, pe strada Gina Patrichi nr. 3. După o degustare de iaurturi, turte românești și burgeri, Bufetul a pregătit pentru desert un set delicios Charlie Boy & Paolo Profeti.

După doi ani de pregătiri culinare imaginare, Acuarela lansează Acuarela Bufet, o braserie și iaurterie cu mâncare internațională reinterpretată în stil românesc.
Bucătăria, mult așteptată și de clienți, va prepara rețete sănătoase, gustoase și cu un aport energetic consistent, numai bune pentru stilul de viață agitat în care toată lumea își desfășoară viața.

Bufetul va fi deschis devreme (la ora 8) pentru ca micile trucuri gastronomice să poată oferi aportul de vivacitate și energie pentru întreaga zi. Meniul va conține un ghid complet pentru un stil de viață alert, dar sănătos, cu mici delicii de iaurterie, clătitărie și all day breakfast și soup bar.

Amenajarea este semnată de Hello Menthol, agenția de brand engagement din micul grup din care fac parte și Plastilina, Acuarela (Polona) și Asociația Imbold.
“Am gândit amenajarea celui de-al treilea spațiu plecând tot de la obiecte ieșite din uz, dar încărcate de nostalgie și apropiate de copilăria multora dintre noi. Este tot un proiect de familie, încărcat cu obiecte personale însă, față de ce am făcut la Acuarela în Polonă, marea diferență apare în atmosfera mult mai aerisită în care patina timpului nu se simte atât de pregnant.” – a declarat Alexu Toader, unul dintre acționarii Acuarela Bufet.

Dulapul bunicii, sticlele de lapte, de Cico și PepsiCola din copilărie, un aragaz din anii ’60, o serie de lămpi bătrânești și o motocicletă comunistă, toate au fost reciclate și fac acum parte din designul Bufetului.
Așa cum Acuarela Bistro este recunoscută după umbrelele din Grădină, Acuarela Bufet va dezvălui Pièce de résistance, semnată de artistul Andrei Argaetic, în ziua lansării.

În timp ce primele două nivele găzduiesc Acuarela Bufet, mansarda a fost amenajată pentru un mini cluster creativ format din agenția de branding, o firmă de avocatură, un studio de aplicații iOS și o firmă de comunicare și implementare web. Este un spațiu polivalent de relaxare și lucru cu un design informal, prietenos și creativ (un brainstorming room).

Bufetul va oferi alternative sănătoase de mic dejun, prânz și cină, se va deschide devreme cu specialități de cafea și iaurturi sănătoase și se va închide după ora 24, dupa ce seara a pregătit un meniu de cocktailuri și salate numai bune de închis ziua.

În weekend-uri, Bufetul va înlocui mobilizarea tipică a zilelor lucrătoare cu hotel breakfast și brunch-uri tematice, de la clătite olandeze la oladii rusești, la combinații de avocado și ciocolată sau mandarine și granola.

Program: 08:00 – 24:00

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 630
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 1841 zile, 05 Feb. 2015

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 23 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
  • Ai ceva de zis?

    .