poze real wisdom for real people cresterea constienta a copiilor si relatii implinite cu lansare de carte
poze real wisdom for real people cresterea constienta a copiilor si relatii implinite cu lansare de carte poze real wisdom for real people cresterea constienta a copiilor si relatii implinite cu lansare de carte poze real wisdom for real people cresterea constienta a copiilor si relatii implinite cu lansare de carte

REAL WISDOM for REAL PEOPLE CRESTEREA CONSTIENTA A COPIILOR si RELATII IMPLINITE cu LANSARE de CARTE

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 3 August 2012 19:00 - Duminică 5 August 2012
Centrul Seeds for Happiness, Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, sector 4, Bucuresti

Categorii: Inaugurari , Expozitii si Lansari de carte , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 5/50

Vineri 3 august, intre orele 19,00 - 21,00 : LANSAREA CARTII ”Cresterea Constienta a Copiilor” scrisa de Lee Lozowick, tradusa de Irina Margareta Nistor si prezentarea seminarului din weekend. Cunoscuta si folosita de parinti din toata lumea, cartea a fost tradusa in franceza, germana, rusa, japoneza, ceha, maghiara si olandeza, iar acum poate fi citita si in limba romana. Ea poate fi achizitionata in ziua lansarii la Centrul Seeds for Happiness si pe site-ul Good Company. Sambata si Duminica 4, 5 August, intre orele 10,00 - 17,00: SEMINAR ”Cresterea Constienta a Copiilor”. Un seminar de integrare a principiilor spirituale in viata obisnuita, care se adreseaza parintilor, profesorilor, persoanelor care au grija de copii si adolescenti, studentilor, celor care sunt sau nu intr-o relatie, practicantilor aflati pe o cale spirituala (orice cale spirituala), oricui doreste sa se inteleaga pe sine si copilaria sa si care vrea sa traiasca intr-adevar ca un adult matur.

Esti multumit de lumea in care traiesti sau ti-ar placea ca lucrurile sa stea altfel? Lumea ideala dupa care toti tanjim, poate deveni realitate. Pentru unii este deja, iar noi ceilalti suntem bucurosi ca avem ocazia sa invatam de la ei cum putem avea relatii constiente cu sine, cu ceilalti, cu lumea. Ne dorim ca ceilalti sa-si asume responsabilitatea fata de noi si mediul in care traiesc, dar stim ce inseamna asta cu adevarat? Schimbarea incepe cu tine. Asculta-ti adevaratul sine!

• Ce inseamna a fi un adult constient... sau un parinte constient?
• Cum putem construi si intari legaturile de dragoste si incredere cu copiii nostri si cu ceilalti care sunt prezenti in viata noastra?
• Onestitatea in comunicare functioneaza cu adevarat? ... cu copiii nostri, cu membrii familiei, prietenii si cu noi insine?
• Care este rolul jocului, expresiei emotiilor si gestionarii energiei in devzoltarea unor copii sanatosi si a unor adulti sanatosi?
• Cum cream granite rezonabile si un spatiu in care iubirea reprezinta adevarata baza de la care relationam cu ceilalti?
• Cum putem oferi spatiu, siguranta si sanctuar copiilor nostri si membrilor familiei noastre, astfel incat fiecare sa poata fi el insusi?
• Care este rolul bunicilor in cresterea constienta a copiilor, ca implicare integrala in educatia lor?
Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care vom primi raspuns in cadrul acestui seminar, de la patru femei ce si-au dedicat intreaga viata pentru a trai in adevar si in armonie cu sine, cu ceilalti si lumea inconjuratoare.
Mirabai Lodro, Rose Volckhausen, Mary Young si Sharana Lhaksham sunt de peste 20 de ani pe calea spirituala a Baulilor din Vest, sub directa indrumare a lui Lee Lozowick, autorul cartii ”Cresterea Constienta a Copiilor”. Prin tot ceea ce au facut si continua sa faca, ele sunt un exemplu extraordinar de intelepciune, compasiune, generozitate si iubire. Au crescut copii, acum sunt bunici, sunt sfatuitoare ale parintilor din comunitatea in care traiesc si a prietenilor lor care-si cresc copiii singuri, sunt scriitoare si sustin anual conferinte si seminarii in intreaga lume despre cum se pot integra principiile unei vieti sanatoase, constiente, in acord cu viata spirituala a fiecaruia, in toate aspectele vietii de zi cu zi.
In prezent, ele locuiesc in comunitatea spirituala Hohm Sahaj Mandir din Arizona SUA, creata de Lee Lozowick in 1975 si sunt responsabile pentru conservarea si comunicarea invataturii maestrului lor in intreaga lume.
Pentru mai multe detalii despre Lee Lozowick, accesati web.

Marturii:
“Creste-te constient pe tine insuti, iar inocenta si ințelepciunea naturala interioara devin cea mai satisfacatoare fiinta umana!” - Lee Lozowick, autorul cartii ”Cresterea Constienta a Copiilor”
“Cum sa fii un parinte constient (conscious parenting) inseamna pentru mine foarte mult, pentru ca vad in asta singura posibilitate a unei lumi bune pentru copii nostri." - Claus Kostka, psihoterapeut
”Educatia parentala constienta presupune sa fii in stare sa intelegi copiii, sa fii treaz in fiecare clipa si sa ai prezenta suficienta pentru a putea oferi ceea ce este cu adevarat necesar.” - Rahima Baldwin Dancy, autoarea cartii ”You Are Your Child’s First Teacher”/”Tu esti primul mentor al propriului copil”
”Raspunderea pe care o simti cand te afli in prezenta copiilor, fie in calitate de profesor sau parinte, fie pur si simplu ca prieten sau partener, este practic raspunderea pe care ti-o asumi fata de viitorul omenirii. Modelele pe care le oferim copiilor, felul cum ii tratam si cum ii educam ca parinti e mai mult decat important, este absolut vital pentru sanatatea lor mentala, emotionala si fizica, pentru binele lor si al planetei insesi (si chiar mai departe, pe masura ce se dezvolta tehnologia calatoriilor spatiale si al explorărilor extraterestre). Copiii cresc si devin adulti pe de-a-ntregul numai traind alaturi de adulti maturi, nu prin infierarea unor principii morale in capsoarele lor de catre niste inconstienti ipocriti care teoretic le vor binele. Copiii sunt ca niste bureti, ei pot si chiar absorb tot ceea ce vad, aud si simt, nu doar din comportamentul principalelor modele initiale de viata, ci si de la cunostintele intamplatoare. Ceea ce ei absorb va influenta felul in care se vor dezvolta, ceea ce la randul sau va avea efecte asupra lumii in general, efecte pe care nici măcar nu ni le putem imagina. Relatia cuiva in raport cu copiii are un impact pe mai multe nivele subtile ale existentei. Cresterea constienta a copiilor este prin urmare nu numai legata de binele unui individ, ci mai de graba de prezentul si viitorul bunastarii intregii societatii.” - Lee Lozowick, autorul cartii ”Cresterea Constienta a Copiilor”
………………………


Locatie: Centrul Seeds for Happiness, Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, Zona Parc Carol - Autogara Filaret

Pret seminar:
Pentru a facilita accesul cat mai multor persoane la acest seminar, va punem la dispozitie mai multe variante de pret. Generozitatea voastra, la orice nivel alegeti sa o exprimati, ne ajuta sa organizam acest seminar. In functie de posibilitatile pe care le aveti in prezent, va rugam sa alegeti una dintre variantele de pret de pe site.

Seminarul este sustinut in lb. engleza si beneficiaza de traducere in lb. romana.
Va recomandam tinuta lejera si sa aveti la voi caiet si pix. De asemenea, pentru ca in sala nu se intra cu cani, va sugeram sa aveti la voi o sticla cu apa sau cana cu capac (in care va puteti pune apa sau ceai).
Pe parcursul seminarului vor exista pause scurte de cafea in care se ofera ceai, dulciuri, fructe. Pauza de pranz va fi in intervalul 13:00 - 14:30.
Va rugam sa respectati orele de incepere a seminarului.

Persoana de contact:
Claudia Damoc ; 0721.269590 ; claudia.damoc@goodcompany.ro

Mai multe detalii si inscrieri pe www.goodcompany.ro

Va invitam sa cunoasteti mai multe despre ce inseamna a fi un adult constient si implicit detalii legate de seminarul ce urmeaza lansarii, citind PRIMELE CAPITOLE ale cartii ”Cresterea Constienta a Copiilor” GRATIS, în format PDF aici.

http://www.goodcompany.ro/gc/documents/pag%20001-076_Conscious_Parenting_ONLINE_PDF.pdf

Mai multe detalii: http://www.goodcompany.ro/eveniment/365/real-wisdom-for-real-people

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1084

Eveniment postat de organizator

doroican vlad

Adaugat in urma cu 4267 zile, 22 Iul. 2012

Adaugat de Renaissance_Vlad

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 24

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .