poze prima editie burgerfest verde stop bucuresti

Prima editie BURGERFEST @ Verde Stop, Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 22 Mai 2015 - Duminică 24 Mai 2015

Categorii: Inaugurari , Jocuri si Concursuri

Desi burgerul este un preparat clasic american, in Romania, pana nu demult, acesta a fost mai degraba asociat cu industria fast food.Insa, de cativa ani, cea mai mare parte a localurilor populare din Romania au inceput sa se mandreasca cu aceste preparate, in varianta home-made, cu ingrediente de calitate si retete tot mai variate. Drept urmare, pentru a ne putea bucura cat mai mult de deliciosii burgeri oferiti de restaurantele din intreaga tara, BURGERFEST a decis sa le adune pe toate intr-un singur loc. Astfel, primul eveniment major dedicat acestor delicatese culinare va avea loc intre 22 si 24 mai, in Bucuresti, la Verde Stop, zona Barbu Vacarescu (locatie conexa fostului spatiu de evenimente Zone Arena). Prima editie BURGERFEST isi propune trei lucruri:in primul rand, sa aduca in fata publicului cele mai gustoase si aspectuoase preparate culinare ale genului, pregatite de bucatari talentati din localuri care au acest produs in meniu in mod obisnuit.

Acest lucru inseamna ca, in fiecare zi de BURGERFEST, publicul va putea alege din cea mai variata oferta de burgeri pe care o poate avea la dispozitie, intr-un singur loc.

In al doilea rand, BURGERFEST va acorda titlul de CEL MAI BUN BURGER, in cadrul unei competitii unde sunt invitate toate localurile de profil, impreuna cu bucatarii lor.

Nu in ultimul rand, BURGERFEST propune o experienta diferita pentru un weekend in Bucuresti: trei zile petrecute intr-o zona cu verdeata, cu multa muzica buna, concerte, cu delicatese culinare si experiente gastronomice, cu jocuri si concursuri, toate intr-o locatie eleganta, cu un decor shabby chic.

Juriul competitiei va fi format din persoare relevante din domeniul culinar, ale caror realizari ii recomanda ca buni judecatori pentru asemenea preparate.

Pentru asigurarea unei jurizari obiective, aceasta se va face blind, fara ca juriul sa stie cui apartine preparatul in cauza si vor fi punctate gustul, metoda de gatire si aspectul fiecarui preparat in parte.

O competitie similara va fi disponibila si amatorilor, bucatari ocazionali, oameni care au convingerea ca gatesc bine si cred ca pot oferi un preparat gustos si inspirat.

Pentru aceasta categorie, juriul va fi format din reprezentanti ai localurilor prezente in competitia dedicata profesionistilor.

Inscrierile pentru aceasta categorie pot fi facute trimitand un e-mail la adresa burgerfest.ro@gmail.com, care sa contina date personale si o fotografie relevanta.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 856
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1891 zile, 13 Mai. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
asr aikido curs de aikido pentru adulti

ASR Aikido - Curs de aikido pentru adulti

Bucuresti, Bucuresti. 1 Sep 2020 - 1 Sep 2020
am abilitati arte martiale abilitati

AM.abilităţi („Arte Marţiale – Abilităţi”)

Bucuresti, Bucuresti. 1 Sep 2020 - 1 Sep 2020
asr jujutsu adul i 14

ASR Jujutsu, Adulți (+14)

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 2 Septembrie 2020
concert celine dion in 2021

Concert Celine Dion in 2021

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .