poze grand combo a fost inaugurat oficial

Grand Combo a fost inaugurat oficial

Bucuresti , Bucuresti. Joi 6 Februarie 2014

Categorii: Inaugurari , Petreceri

Vedetele, inspirate de stilul iconic al Studio 54, si-au dat intalnire pe covorul rosu

Bucuresti, 6 februarie 2014 – Grand Combo, spatiul premium de divertisment din Baneasa Shopping City, a fost inaugurat oficial intr-un eveniment inspirat de stralucirea Studio 54. Zona de distractie ofera divertisment personalizat, combinand atractii dintre cele mai variate si palpitante, de la bowling, la peretele de catarat, sau simulatoarele F1. Atmosfera si detaliile petrecerii au pus in valoare design-ul American retro, atractiile exclusive, precum si tehnologiile de ultima generatie, de care invitatii s-au bucurat pe toata durata serii.
Completand personalitatea acestui spatiu, petrecerea de deschidere a oferit oaspetilor un mix emblematic intre vintage si contemporan. Trei dintre cei mai in voga DJ romani, Fouchat, Bogdan si Never Over, au asigurat atmosfera mixand melodii celebre care puteau fi auzite in legendarul club Studio 54 in perioada anilor ’60 – ‘70. Printre invitatii speciali s-au numarat Dana Savuica, Lucian Mandruta, Cosmin Tudoran, Mihai Bobonete, Roxana Iliescu, Mihai Plesea, Vladimir Draghia, Bianca Ionita si Andrei Leonte, admirati pe covorul rosu pentru tinutele alese, inspirate de tema evenimentului.
Pe durata evenimentului, acestia au testat atractiile si zonele de divertisment din cadrul Grand Combo, precum si meniul conceput de chefii de la Combo Diner, restaurantul cu un aspect cu totul aparte, inspirat din design-ul anilor 1950.
Gandit sub forma unei camere de distractie supradimensionate, Grand Combo inseamna 1500 mp de atractii ce poarta semnatura producatorilor de top din domeniile lor: mese de biliard marca Brunswick, pistele de bowling marca QubicaAMF, precum si prima zona de Shuffleboard din Romania. Consolele Xbox din zona de gaming si din Lounge Booths au facut deliciul pasionatilor de jocuri, in timp ce simulatoarele auto au atras iubitorii de adrenalina.
Grand Combo face parte, alaturi de centrul expozitional Grand Cosmos si Grand Cinema & More, din Grand Entertainment, divizia specializata in leisure si entertainment a Baneasa Developments.

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 3704 zile, 06 Feb. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .