poze libraria delfin i i deschide por ile

Librăria Delfin își deschide porțile!

Bucuresti , Bucuresti. Joi 15 Octombrie 2015 10:00
Strada Cernauti nr. 31, Sector 2

Categorii: Inaugurari

LibrariaDelfin.ro, platforma online ce pune la dispoziția publicului o gamă completă de materiale didactice pentru învățământul preuniversitar, se extinde cu deschiderea primei librării.

Începând cu 15 octombrie, ne găsiți pe Strada Cernăuți numărul 31 din București, Sector 2, unde cărțile școlare, rechizitele și produsele de birotică și papetărie disponibile pe site-ul www.librariadelfin.ro se vor regăsi pe rafturile librăriei.

Oferta include binecunoscutele auxiliarele școlare semnate Editura Delfin destinate elevilor de gimnaziu și liceu, titluri ale celor mai importante edituri din țară și noua paleta de rechizite, produse de birotică și papetarie.

Lucrări ce constau în culegeri de exerciții și probleme, ghiduri de pregătire a examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat, manuale școlare, auxiliare didactice, antologii de texte, caiete de vacanță, cărți de beletristică și carte străină vor face parte din colecția librăriei Delfin.

„Tot mai multe persoane ne întreabă unde ne pot găsi. Începând cu luna octombrie, deschidem prima locație cu vânzare directă pentru a întâmpina și publicul care dorește să pășească în librărie, să răsfoiască o carte și să vadă produsele căutate înainte de a le achiziționa. Pentru eficientizarea timpului, ne găsiți în continuare online, unde puteti alege varianta mai rapida de comandă” - Alexandru Popa, Director General Librăria Delfin.

Va invităm, așadar, într-un cadru nou, unde conceptul modern, stil butic, se îmbină perfect cu atmosfera prielnică petrecerii timpului printre cărți, materiale de studiu și jucarii!

Mai multe detalii: http://www.librariadelfin.ro/articol/libraria-delfin-isi-deschide-portile--i61

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 872
baluta cristina

Adaugat in urma cu 2666 zile, 12 Oct. 2015

Adaugat de Editura Delfin

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs profesional autocad lt

Curs profesional Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
  • Ai ceva de zis?

    .