poze piesa quartet la teatrelli

Piesa „Quartet” la Teatrelli

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 4 Martie 2014 20:00 - Miercuri 5 Martie 2014
Zona Piata Romana, Str. Alexandru Lahovari, nr. 7

Categorii: Inaugurari

Săptămâna aceasta este dedicată, în întregime, spectacolului ,,Quartet”, care va fi pus în scenă în datele de 4 și 5 martie, urmând ca acesta să fie jucat întreaga stagiune, până în luna iunie a anului curent.

Sala Teatrelli găzduiește prima producție proprie și vă așteaptă la un spectacol de excepție ce are în distibuție mari actori ai scenei românești: Florina Cercel, Damian Crâşmaru, Adela Mărculescu și Costel Constantin.

Spectacolul ,,Quartet”, aflat sub bagheta regizorală a lui Dan Tudor, este construit ca un elogiu adus Artistului și condiției sale într-o lume perenă, care trăiește la cote sublime fiecare reprezentație și a cărui existență se consumă în sfera ARTEI. Viața artistului este compusă din momente de excepție trăite pe scenă, sub privirile pline de admirație ale publicului, iar bucuria de a ,,arde” în fața celorlați rămâne nealterată de-a lungul timpului.

Costel Constantin, Adela Mărculescu, Damian Crâșmaru și Florina Cercel sunt patru foști artiști de operă care au format cândva un renumit Quartet iar, acum pensionați, se reunesc pentru a susține „un ultim concert” – de ziua lui Verdi – în fața spectatorilor, de data asta de la azilul de bătrâni în care sunt obligați să-și petreacă anii din urmă ai vieții. Un spectacol emoționant care ascunde, dincolo de umorul savuros al replicilor, adevărul despre o lume trecătoare, despre timpul care nu iartă și despre viața artistului care rămâne fidel propriilor valori și condiții.
Detalii despre spectacolele din noua stagiune puteți găsi pe site-ul creart la secțiunea Teatrelli.

Biletele pot fi achiziționate la sediul creart din Piața Alexandru Lahovari, Nr. 7 (Program – L: închis; Ma – Mi: 14.00 – 18.00; Joi – Vi – Sâ: 16.00 – 20.00; D: închis. Tel: 0723 057 440) sau prin rețeaua de bilete Eventim.

Partenerii media ai sălii teatrelli sunt: Radio România Cultural, Calendar evenimente, onlinegallery.ro, Bigcitylife.ro, Teatral.ro, PORT.ro, PR Wave, Ziarul Metropolis, Zile și Nopți, Diverta, Fundația Muzza și Bucharest Herald.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 504

Eveniment postat de organizator

creart

Adaugat in urma cu 1941 zile, 03 Mar. 2014

Adaugat de creart

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

Alte Evenimente din Bucuresti
summer well 2019

Summer Well 2019

Bucuresti, Bucuresti. 10 Aug 2019 - 11 Aug 2019
concert metallica la bucuresti in 2019

Concert Metallica la Bucuresti in 2019

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 14 August 2019
concert de colinde fuego la bucuresti

Concert de colinde Fuego la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 3 Noiembrie 2019
concert ed sheeran la bucuresti in 2019

Concert Ed Sheeran la Bucuresti in 2019

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 3 Iulie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .