poze subway romania lanseaza o aplicatie mobila pentru catering

SUBWAY® Romania lanseaza o aplicatie mobila pentru catering

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 23 Septembrie 2014 12:00 - Vineri 26 Septembrie 2014

Categorii: Inaugurari

Fanii SUBWAY® vor avea acum posibilitatea de a comanda SUB-ul favorit direct de pe smartphone-urile sau tabletele lor

SUBWAY® Romania lanseaza o aplicatie mobila disponibila gratuit pentru iOS si Android, care ofera clientilor posibilitatea de a comanda produsele lor preferate SUBWAY® si de a le primi la domiciliu sau la birou. In prima etapa, aplicatia va fi disponibila in patru locatii din zona de Nord a Bucurestiului, Cluj-Napoca si Timisoara, urmand ca in acest an sa fie disponibila in alte trei restaurante SUBWAY® din tara. Acum, utilizatorii se pot rasfata in fiecare zi cu o masa gustoasa si proaspata direct de pe dipozitivele lor mobile. De asemenea, clientii vor putea plasa comenzi si pe site-ul oficial SUBWAY® www.subwayro.com.
Aplicatia SUBWAY® Romania ofera experienta unica pe care o au clientii in restaurant direct pe smartphone sau pe tableta. Acum, acestia au posibilitatea de a crea nenumarate combinatii de ingrediente printr-o simpla atingere a ecranului si de a le avea livrate in cel mai scurt timp. Aplicatia este foarte intuitiva si le permite clientilor sa creeze meniuri gustoase in doar cateva minute, urmand toti pasii pe care cineva ii experimenteaza in mod normal intr-un restaurant. In primul rand, utilizatorii trebuie sa aleaga una dintre cele doua optiuni - livrare sau ridicarea comenzii, apoi sa aleaga orasul in care locuiesc si, in cele din urma, sa introduca adresa lor. Aplicatia va indica cel mai apropiat restaurant SUBWAY® si daca exista posibilitatea de livrare la adresa respectiva. Aplicatia functioneaza pe o distanta de 3 km, pentru a mentine timpul de livrare sub 30-40 de minute. Apoi, utilizatorii trebuie sa selecteze tipul de SUB, tortilla sau salata pe care o doresc si, de asemnea, marimea si tipul de paine pe care o prefera. Apoi, partea distractiva incepe - utilizatorii aleg combinatiile de legumele si sosuri preferate. Ei au posibilitatea de a adauga ingrediente extra sau de a comanda meniul complet: un SUB cu bautura si o prajitura sau chips-uri.
Pentru a completa experienta SUBWAY®, orice utilizator poate plasa comanda online, direct pe site-ul www.subwayro.com. In sectiunea speciala "Comanda acum", ei pot completa meniul preferat in mai putin de un minut si pot plasa comanda la cel mai apropiat restaurant SUBWAY®, parcurgand acelasi proces ca cel al aplicatiei.
Aplicatia a fost creata de asemenea pentru a tine cont de nevoile persoanelor cre lucreaza in cadrul corporatiilor, care obisnuiesc sa comande zilnic si care au nevoie de o masa proaspata si gustoasa, dar care nu au mult timp liber. Astfel, aplicatia SUBWAY® are o facilitate numita “Comanda de Grup”, care permite utilizatorilor sa trimita o notificare colegilor, anuntandu-i ca vor plasa comanda si invitandu-i sa aleaga ceva din meniu printr-un link. Dupa ce toti au ales combinatia preferata de SUB, comenzile sunt centralizate si trimise catre restaurant, cu toate detaliile selectate. La sfarsitul procesului, aplicatia calculeaza nota de plata pentru fiecare persoana din grup.
"In prezent, suntem conectati mereu prin intermediul smartphone-urilor si tabletelor. Acum, cu aplicatia SUBWAY® Romania, putem avea acces la restaurantul SUBWAY® printr-o simpla atingere, unde putem vizualiza meniurile si plasa comenzi fara a fi nevoie sa mergem intr-un restaurant," declara Rumen Radev, Development Agent SUBWAY® pentru regiunea Bucuresti- Ilfov. "De obicei, oamenii sar peste masa de pranz, deoarece nu au timp sa iasa din birou si sa ia ceva de mancare. Prin aplicatia SUBWAY® Romania oferim acestor oameni o masa cu ingrediente proaspete, complet personalizata, livrata in cel mai scurt timp, la doar un click distanta," adauga Rumen Radev.
Aplicatia SUBWAY® Romania a fost creata in colaborare cu Cloud Treats Inc. si implementata prin aplicatia hipMenu dezvoltata de catre Cloud Treats. “Este important ca produsele cu care interactioneaza clientii nostri sa se ridice la cele mai inalte standarde de calitate pe care brandul SUBWAY® le-a avut intotdeauna,” a declarat Rumen Radev. “Am ales sa facem acest parteneriat cu Cloud Treats datorita palmaresului pe care compania il are si a experientei indelungate in a livra servicii inedite si de calitate pentru utilizatori si de a crea platforme complexe de e-commerce.”
Aplicatia SUBWAY® Romania este disponibila prin download gratuit in AppStore si Google Play.
Ramaneti conectati si descoperiti universul SUBWAY®, accesand pagina de Facebook www.facebook.com/subwayro si site-ul www.subwayro.com.

Despre SUBWAY®
SUBWAY® are cea mai mare retea de restaurante din lume, cu 42,630 de unitati. SUBWAY® este prezent in Romania din 2012, cand a deschis primul restaurant in Bucuresti. In Romania sunt 21 de restaurante in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Sibiu si Suceava, continuand directia de extindere.

Despre Cloud Treats
Cloud Treats Inc. este specializata in solutii mobile si online, pentru clientii restaurantelor. Aceasta functioneaza in Romania prin intermediul filialei sale Cloud Treats SRL care ofera atat servicii standard, cat si personalizate. Aplicatia sa, hipMenu, care a fost intai lansata la Cluj-Napoca, acum opereaza in restaurantele atat din Cluj-Napoca, cat si din Timisoara. Cloud Treats isi extinde in prezent serviciile si in alte orase din Romania.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1010
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

people

Adaugat in urma cu 3497 zile, 23 Sep. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .