poze sun plaza shopping center deschidere poema si musse
poze sun plaza shopping center deschidere poema si musse poze sun plaza shopping center deschidere poema si musse poze sun plaza shopping center deschidere poema si musse

Sun Plaza Shopping Center-Deschidere POEMA si Musse

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 5 Noiembrie 2013 10:00

Categorii: Inaugurari

Sun Plaza Shopping Center aduce in premiera in Bucuresti brandurile romanesti de imbracaminte POEMA si Musse

Din dorinta de a oferi clientilor sai o paleta cat mai larga de optiuni cand vine vorba de cumparaturi, Sun Plaza Shopping Center gazduieste, incepand cu 2 noiembrie 2013, primele magazine POEMA si Musse din Bucuresti.

Prezente deja în 7 orase din tara, cele doua branduri autohtone de imbracaminte - POEMA, pentru femei, si Musse, pentru barbati - aduc bucurestenilor produse 100% romanesti, de o calitate superioara si cu un design unic, ce urmeaza tendintele actuale minimaliste si urbane din domeniul modei.

Inca din anul 2003, POEMA redefineste odata cu fiecare sezon imaginea feminitatii contemporane, bazandu-se pe o calitate superioara a tesaturilor si pe un concept de creatie propriu. Retailerul roman ofera cele mai complete colectii pentru femeile elegante, cu stil si cu un deosebit simt al individualitatii. Camasile, bluzele, fustele, pantalonii, rochiile casual sau de seara si nu in ultimul rand, paltoanele si pardesiele ce poarta semnatura POEMA, sunt facute pentru a fi usor de purtat si pentru a le oferi celor ce le imbraca o stare de echilibru si confort. Stilurile elegant, office si casual predomina, toate tinutele creand un echilibru perfect intre tendinte si confort.

„Musse Men’s Wear” transpune cele mai noi propuneri de pe podium in colectii de haine de calitate superioara, dar la preturi accesibile. Selectia de articole vestimentare Musse se adreseaza barbatilor moderni care vor sa fie in ton cu moda fiecarui sezon, indiferent ca adopta un stil clasic, street sau casual. Croite dintr-o varietate de materiale, forme si culori, piesele de imbracaminte abia sosite la Sun Plaza sunt perfecte pentru a crea tinuta ideala indiferent de genul abordat.
Magazinele POEMA si Musse sunt situate la etajul 1 al Sun Plaza Shopping Center si se remarca printr-un concept de amenajare interioara primitor si relaxant, dar in acelasi timp modern si practic.
In plus, pentru o experienta de shopping la un nivel superior, magazinul Mango din Sun Plaza s-a redeschis la inceputul lunii octombrie, intr-un spatiu mai mare, de peste 350 de m2, oferind astfel pasionatelor de moda o gama mult mai larga de produse de imbracaminte si accesorii, prezentate intr-un nou stil.

Sun Plaza Shopping Center, centrul comercial din sudul Capitalei, este un proiect dezvoltat de S IMMO AG si aflat in prezent in portofoliul CBRE Romania. Deschis in februarie 2010, Sun Plaza vine in intampinarea clientilor cu trei abordari distincte: cumparaturi de baza (hipermarket, magazine de bricolaj si electrocasnice), zona de lifestyle, cu prezente de top din domeniul fashion (ancore pe suprafete medii si mari, magazine ale marcilor internationale si romanesti), precum si o zona de divertisment si petrecere a timpului liber. Sun Plaza are o suprafata inchiriabila de 81,000 m2 si peste 210,000 m2 suprafata construita. Centrul are o parcare subterana cu 2,000 de locuri si o legatura directa cu statia de metrou Piata Sudului, realizata printr-un pasaj subteran.

www.sunplaza.ro
www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center

Pentru informatii suplimentare:
Ana Paun, +40723750722, ana.paun@next.advertising.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1551
ina zaifu

Adaugat in urma cu 3825 zile, 04 Nov. 2013

Adaugat de ina.zaifu

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 25

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .