poze  timp liber pentru tine relaxare pentru ea diamond car spa s

“Timp liber pentru tine, relaxare pentru ea” Diamond CAR SPA – S

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 19 Iulie 2013
Sun Plaza, CALEA VACARESTI NR. 391, Bucureşti

Categorii: Inaugurari

Pentru ca ritmul vietii noastre cotidiene este unul alert, timpul liber a devenit foarte pretios. De aceea, Sun Plaza vine in intampinarea nevoilor tale si iti ofera momente de relaxare, la shopping sau alaturi de prieteni, in timp ce masina ta este rasfatata mai ceva ca intr-un spa.

Prin inaugurarea Diamond CAR SPA – Sun Plaza, situat in parcarea de la nivelul –2 a Centrului Comercial si avand o capacitate de peste 4.000 de masini pe luna, sunt acoperite cu succes nevoile clientilor Centrului Comercial. Diamond CAR SPA – Sun Plaza este cea mai mare spalatorie Diamond dintre cele trei deschise pana in prezent in cadrul centrelor comerciale importante din Bucuresti. Pe langa serviciile de spalare, tratamente speciale si cosmetica auto, Diamond CAR SPA – Sun Plaza dispune si de un service auto pentru roti, intarind astfel conceptul de ingrijire a masinii adaptat ritmului urban alert al Capitalei.
In centrul atentiei se afla atat masina, cat si clientul, ambii avand parte de calitatea si confortul serviciilor asigurate de Diamond CAR SPA prin utilizarea de echipamente de ultima generatie, personal cu experienta si solutii profesionale ce protejeaza si prelungesc viata masinilor.
Diamond CAR SPA - Sun Plaza ramane fidel sloganului “Timp liber pentru tine, relaxare pentru ea” si urmareste oferirea celor mai bune servicii clientilor sai in timp ce acestia profita din plin de sesiuni de shopping, distractie sau relaxare in cadrul Sun Plaza Shopping Center.
Despre Diamond CAR SPA
Conceptul este prezent pe piata de profil inca din 2011. Valoarea investitiilor se ridica la peste 400.000 Euro, avand 3 centre SPA deschise in sectoarele 3, 4 si 6 din Bucuresti si un numar de 45 de angajati. Diamond CAR SPA isi propune sa devina lider de piata in urmatorii doi ani si o crestere a cifrei de afaceri cu peste 35%, prin sporirea numarului de clienti si adaugarea de servicii de calitate adaptate cerintelor pietei.
Sun Plaza Shopping Center, centrul comercial din sudul capitalei, este un proiect dezvoltat de EMCT Romania si S IMMO AG. Deschis in februarie 2010, Sun Plaza vine in intampinarea clientilor cu trei abordari distincte: cumparaturi de baza (hipermarket, magazine de bricolaj si electrocasnice), zona de lifestyle, cu prezente de top din domeniul fashion (ancore pe suprafete medii si mari, magazine ale marcilor internationale), precum si o zona de divertisment si petrecere a timpului liber. Sun Plaza are o suprafata inchiriabila de 81,000 m2 si peste 210,000 m2 suprafata construita. Centrul are o parcare subterana cu 2,000 de locuri si o legatura directa cu statia de metrou Piata Sudului, realizata printr-un pasaj subteran.
www.sunplaza.ro
www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center

Pentru informatii suplimentare:
Ina Zaifu, +40734887131, ina.zaifu@next.advertising.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1175
ina zaifu

Adaugat in urma cu 3928 zile, 19 Iul. 2013

Adaugat de ina.zaifu

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 25

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .