poze un nou restaurant stradale se deschide in oregon park

Un nou restaurant „Stradale” se deschide in Oregon Park

Bucuresti , Bucuresti. Luni 24 Octombrie 2016 17:00 - Marţi 25 Octombrie 2016
Sos. Pipera, nr 44

Categorii: Inaugurari

Oregon Park, cel mai nou ansamblu de birouri dezvoltat de Portland Trust in Bucuresti, anunta deschiderea Stradale. Restaurantul are o suprafata de 500 m2 si va fi inaugurat la inceputul lunii noiembrie. Conceptul restaurantului este “street food” si a fost creat de Chef Foa pentru renumita companie de event catering Flavours.

Axat pe conceptul de “street food” si “live cooking”, restaurantul Stradale din Oregon Park va imbina spiritul relaxat din celelalte restaurante deschise deja sub aceeasi marca, cu numeroase caracteristici tech de design interior si amenajare. Decorul reuneste in mod creativ lemnul natur cu elementele metalice, ce vor aminti clientilor de atmosfera destinsa a festivalurilor stradale. Acesta este cel de-al cincilea restaurant Stradale din Bucuresti si va fi accesibil atât chiriasilor din Oregon Park, cât si publicului larg din cea mai mare zona de business a Bucurestiului.

“Noi, la Portland, consideram ca o cladire de birouri moderna inseamna mult mai mult decât un spatiu de lucru. Este vorba despre crearea unui mediu in care oamenii sa se simta bine si sa fie productivi! Stradale si Oregon Park se potrivesc perfect si sunt convins ca ceilalti chiriasi ai nostri din cladirile A si B, se vor bucura la maximum de mâncarea si ambianta deosebite din acest restaurant. Mai mult, deoarece sunt numeroase alte cladiri de birouri in vecinatate, am construit o cale de acces direct catre Bulevardul Dimitrie Pompei, ce le va permite celor care lucreaza in zona Floreasca sa se delecteze cu aromele preparatelor Stradale”, a declarat Florin Furdui, Country Manager Portland Trust.

“Stradale este un restaurant coordonat de o echipa de profesionisti care au in comun cu Portland Trust determinarea de a oferi clientilor cele mai inalte standarde de calitate. Impreuna avem parteneriatul ideal: ei vin cu savoarea, iar noi venim cu un ambient fantastic”, a adaugat Florin Furdui.

Stradale va fi amenajat in cladirea A, prima unitate din complexul Oregon Park, ce a fost finalizata anul acesta, in luna septembrie. Cladirea dispune de o suprafata de 21.000 m2 deasupra solului si include parterul si sase etaje ocupate de compania americana Oracle, ce continua sa se extinda in zona Floreasca.

“Oregon Park asigura o pozitie perfecta in zona de nord a capitalei si suntem convinsi ca aici vom gasi foarte multi oameni care vor aprecia conceptul de street food pe care il oferim, precum si talentul si profesionalismul angajatilor si Chef-ilor nostri. Deschiderea din Oregon Park este un pas important in dezvoltarea marcii Stradale si a echipei mele de Chefi. Am gasit un sprijin major in partenerii nostri de la Oregon Park in perioada premergatoare deschiderii si suntem convinsi ca vom colabora la fel de bine si in viitor”, explica Chef Foa, Director Executiv al Flavours.

Stradale, brand dezvoltat de compania de event catering Flavours, este primul restaurant din România care aduce conceptul de “street food” chiar in interiorul restaurantului. Clientii Oregon Park se vor bucura de “live cooking show-uri” si de experiente de neuitat in cadrul carora vor putea sa ii vada pe Chefi la lucru in timp ce prepara diferite tipuri de gratar si pâine proaspata. Flavours a fost creat in 2002 si si-a stabilit ca misiune strângerea unei echipe de profesionisti ai carei membri impart pasiunea pentru mâncarea bine pregatita si pentru cele mai inalte standarde de calitate si cele mai bune ingrediente. Echipa este condusa de catre Chef Foa, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati Chefi din România.

Oregon Park este situat pe Soseaua Pipera, in partea de nord a Bucurestiului, si va include trei cladiri de birouri ce vor ocupa o suprafata totala de 72.000 m2. Cladirea A are 21.000 m2 si a fost inchiriata in totalitate de compania Oracle. Cladirea B are ca termen de finalizare luna octombrie si va ocupa 24.000 m2 , din care 5.000 sunt deja inchiriati. La fel ca si celelalte cladiri construite de Portland Trust, ansamblul Oregon Park le ofera chiriasilor sai spatii de birouri de inalta eficienta si calitate, cu accent pe un consum redus de energie si pe componenta ecologica.

Mai multe detalii: http://www.oregon-park.ro/location/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 655
zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 1219 zile, 24 Oct. 2016

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 89

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 1 Mar 2020 - 1 Mar 2020
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
concert mariza la sala palatului

Concert Mariza la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 7 Martie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .