poze sdk urban collision sdk world battle tour

SDK Urban Collision (SDK World Battle Tour)

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 5 Aprilie 2014 12:00 - Duminică 6 Aprilie 2014
Strada Traian Popovici nr 79-91

Categorii: Jocuri si Concursuri , Muzica si Concerte

SDK World Battle Tour revine in Romania pentru a doua oara in 2014. Cu un nou concept, SDK URBAN COLLISION isi propune sa fie mai tare si mai fresh la a doua editie!

Pentru a doua oara in Romania: BETTER & STRONGER!

SDK World Battle Tour revine in Romania pentru a doua oara in 2014. Cu un nou concept, SDK URBAN COLLISION isi propune sa fie mai tare si mai fresh la a doua editie!

Derulat sub acoperisul si sub bagheta magica Fusion Arena si Simply That Dance Studio competitia - licenta internationala a SDK Europe revine in Romania.


Cutura HIP HOP AUTENTICA!

Pe 5 aprilie 2014, incepand cu ora 12.00, toti iubitorii de muzica buna si dans sunt asteptati la Fusion Arena sa fie martorii unei miscari noi aflata in continua crestere: cultura hip hop AUTENTICA, cunoscuta generic si sub numele de street dance.

Battle-uri adevarate: 1 versus 1, crew versus crew. Concursul include urmatoarele categorii: bboying, hip hop, popping, locking, house, dancehall. Participantii sunt freestyleri autentici: nu cunosc piesa, DJ-ul face atmosfera si ei isi arata cele mai bune miscari intr-un battle cu oponentul de pe scena. La final, unul dintre cele mai competente jurii de profil decide: battle-ul este castigat de concurentul din dreapta sau cel din stanga, crew-ul din dreapta sau crew-ul din stanga? Cine va fi urmatorul campion al Romaniei?

Vino sa iti sustii dansatorul preferat pe 5 aprilie incepand cu ora 12.00. Intreaga comunitate urbana se muta in cel mai mare skate park indoor!

Seara continua cu un mega party cu invitati ca: Vlad Dobrescu, Deliric, Doc (CTC), Ufe, AFO & Big Blunt.


Cel mai mare concurs de street dance din SE Europei!

SDK Romania este cel mai mare si mai autentic concurs de streetdance din Sud-Estul Europei. Castigatorii reprezinta Romania la finala din Cehia, STREET DANCE KEMP EUROPE din iulie 2014. In 2013, Romania a devenit una dintre tarile organizatoare ale SDK EUROPE World Battle Tour, avand pentru prima data ocazia sa puna pe scena internationala a dansului reprezentanti, alaturi de alte tari europene ca UK, Germania, Franta.

Mai mult de 3000 de dansatori participa la SDK Europe in Cehia si inca 10000 urmaresc online battle-urile de dans jurizate de cei mai buni coregrafi internationali.


Coregrafi de top ai lumii in juriu!

Juriul SDK Romania 2014 este format din coregrafi de top, castigatori ai celor mai mari concursul din lume: NIAKO din Franta, ADNAN din Germania, FRANQEY din Franta care vor sustine si workshopuri de sprecializare pe data de 4 aprilie 2014. Pentru categoria bboy 3 vs.3 juriul este format din JUNIOR (trupa Freakquency – castigatori Romania Danseaza), REN (Ungaria) si ASIK (Moldova).

Premiile cu care castigatorii pleaca acasa au o valoare totala de peste 7000 EUR si includ accesul la SDK Europe, transportul si cazarea in tabara din Cehia.

Mai multe informatii despre eveniment, workshopuri, inscrierea in concursurile de street dance, taxe de participare si date de contact pot fi gasite la adresa: http://www.simplythat.ro/sdk-world-battle-tour-cel-mai-mare-concurs-de-street-dance-autentic-din-romania/

SDK Urban Collision 2014 este un eveniment realizat cu sprijinul Fusion Arena si sustinut de partenerii media principali MTV si PROFM

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/202869853241409/?fref=ts

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1519
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

fusion arena

Adaugat in urma cu 3664 zile, 18 Mar. 2014

Adaugat de Fusion Arena

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .