poze cityhunt vanatoare de comori urbane doroban i aviatorilor

CityHunt - Vânătoare de comori urbane - Dorobanți-Aviatorilor

Bucuresti , Bucuresti. Joi 11 Iulie 2019 18:30 - Joi 11 Iulie 2019
Parcul George Calinescu

Categorii: Jocuri si Concursuri , Petreceri , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 10/35

Conceptul CityHunt reprezintă o aventură în oraș cu multă adrenalină, mister, dar și multă distracție. Este o competiție de tip treasure hunt ce te va face să descoperi Bucureștiul altfel decât îl știai, iar în același timp, este o modalitate inedită de a petrece timpul liber. Participanții sunt provocați să găsească locații în anumite zone din oraș (în funcție de traseul de joc) în baza unor indicii foto și, în același timp, să găsească rezolvare pentru provocări și ghicitori inedite și antrenante, dar care sunt menite să dezvolte spiritul de echipă și socializare într-un mod distractiv.

Ești pregătit de aventura urbană? Am transformat zona Dorobanți-Aviatorilor din Bucuresti într-un mare puzzle, pe care detectivul din tine trebuie să-l rezolve.

Calea Dorobanti este una dintre cele mai vechi strazi din Bucuresti. Zona din jurul strazii a fost conceputa si construita de la bun inceput pentru a forma un cartier exclusivist. Numele strazii a fost dat in 1878 in amintirea trupelor de dorobanti care au luptat in cadrul Razboiului de Independenta al Romaniei.

Primești frânturi din tot acest puzzle, constand în indicii foto, indicații de localizare și provocări care scoată la iveală vânătorul de mistere din tine, iar pentru a rezolva puzzle-ul final, va trebui să fii cu ochii în patru, gata să ieși din zona ta de confort și mai ales, SĂ TE DISTREZI.
Treaba ta și a echipei tale este să găsiți primii toate comorile în timp ce rezolvați, pentru puncte bonus, provocări extra. Veți câștiga doar daca veți fi rapizi, ageri la minte și veți lucra bine în echipă.

După ce ne întâlnim și formăm echipele, iar mai apoi, pentru a putea intra în posesia materialielor de joc, pentru a putea începe vânătoarea, va trebui să duceți la bun sfârșit o provocare de start...surpriză. La final ne întâlnim să adunam punctele, să stabilim câștigătorii și să bem un pahar de bere rece, un suc sau un ceai cald, pentru că prima băutură este din partea noastă!

Pentru mai multe detalii despre cum te poți înscrie la această ediție și cât costă să devii vânător de comori urbane pentru o zi, te invităm să accesezi linkurile de mail jos:

ÎNSCRIERE: https://cityhunt.ro/hunt/dorobanti-1/

COST: https://cityhunt.ro/#pricing

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/610710866072964/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 821

Eveniment postat de organizator

vlad anghel

Adaugat in urma cu 1788 zile, 07 Mai. 2019

Adaugat de vlad.cityhunt

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 13

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .