poze 180 de masini tunate pe rooftop ul veranda mall

180 de masini tunate pe rooftop-ul Veranda Mall

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 19 Mai 2018 12:00 - Duminică 20 Mai 2018
Veranda Mall, parcare ultimul etaj

Categorii: Jocuri si Concursuri , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Cele mai cool 180 de autoturisme tunate din toată țara își dau întâlnire în weekendul 19-20 Mai, în parcarea de la ultimul etaj al Veranda Mall. Va avea loc o nouă ediție EuroCar Meeting, organizată de Streetmaniacs - cea mai mare comunitate de pasionați cu autoturisme modificate.

Cele mai cool 180 de autoturisme tunate din toată țara își dau întâlnire în weekendul 19-20 Mai, în parcarea de la ultimul etaj al Veranda Mall. Va avea loc o nouă ediție EuroCar Meeting, organizată de Streetmaniacs - cea mai mare comunitate de pasionați cu autoturisme modificate. Vizitatorii vor avea ocazia să interacționeze cu proprietarii mașinilor în intervalul orar 12:00-18:00, de sâmbătă până duminică, în cea de-a doua zi a evenimentului având loc și premierea celor mai interesante tuninguri. Pasiunea, creativitatea și fairplay-ul sunt cuvintele-cheie ale acestui eveniment.

“EuroCar Meeting a apărut în anul 2012, din dorința de a le oferi celor pasionați de tuning și autoturisme un eveniment organizat în detaliu, la care să poată participa numai mașinile acceptate în prealabil. Mai mult decât un eveniment, EuroCar este o întâlnire, pentru că noi punem pe primul loc buna dispoziție și distracția participanților. În acest sens, am fost primii care au adus în România concursuri tematice precum limbo, loudest pipes, enginebay porn, airride battle și multe altele. EuroCar are loc de 3 ori pe an – primăvara în București, vara la munte și toamna la mare. Locația aleasă anul acesta pentru întâlnirea din București este una specială – pe rooftop-ul Veranda Mall, avem parte de un view urban care încadrează perfect farmecul autoturismelor prezente și, în plus, este suficient de spațios pentru a găzdui cei peste 23.000 CP”, Daniel Tomescu, organizator EuroCar Meeting.

“Suntem bucuroși să găzduim evenimentul EuroCar Meeting! Tot timpul ne străduim să venim în întâmpinarea vizitatorilor noștri, oferindu-le activități speciale și diverse. Comunitatea Veranda este foarte importantă pentru noi și suntem preocupați să-i oferim acesteia evenimente cât mai atractive. Îi așteptăm așadar cu drag pe toți pasionații de mașini tunate, dar și pe cei curioși să vadă un spectacol al cailor putere”, a declarat Valentin Dobrescu, Director Veranda Mall.

Accesul vizitatorilor este gratuit și nu necesită înscriere, iar programul detaliat poate fi consultat pe website-ul Veranda Mall: https://verandamall.ro/eveniment-viitor/streetmaniacs-eurocar-rooftop-meet.

Mai multe detalii: https://verandamall.ro/eveniment-viitor/streetmaniacs-eurocar-rooftop-meet/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 947
ionescu bianca

Adaugat in urma cu 2143 zile, 17 Mai. 2018

Adaugat de BiancaIonescu22

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .