poze noaptea culturala ruseasca la facultatea de limbi straine

Noaptea Culturala Ruseasca la Facultatea de Limbi Straine

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 22 Mai 2015 19:00
Pitar Mos 7-13

Categorii: Jocuri si Concursuri , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Manifestarea face parte din seria Nopților Culturale FLLS si include spectacole de cantece si dansuri traditionale, teatru, prelegeri, vizionari de filme, karaoke, concursuri, workshopuri.

Asociația Studenților din Facultatea de Limbi Străine a Universității din București și Departamentul de Filologie Rusă și Slavă au plăcerea de a vă invita la unul dintre cele mai interesante evenimente din acest an, Noaptea Culturală Rusească.
Manifestarea, organizată în parteneriat cu Comunitatea Rușilor Lipoveni din România, Accenture și First Copy, face parte din seria Nopților Culturale FLLS și va avea loc în data de 22 mai 2015, începând cu orele 19:00 la sediul Facultății de Limbi și Literaturi Străine din str. Pitar Moş, nr. 7-13. Sponsorul evenimentului este Café Matrioșka din București.
Noaptea Culturală Rusească va debuta cu deschiderea oficială, în cadrul căreia cei prezenți vor face o scurtă călătorie în lumea basmelor rusești prin intermediul versurilor lui A.S. Pușkin și vor rezona pe ritmurile Katiușei și ale Kalinkăi împreună cu corul „Rusalki” al studenților de la Departamentul de Filologie Rusă și slavă. Programul artistic va continua cu reprezentații de balet, muzică și dansuri tradiționale rusești alături de Maia Dennis-Condrat, Cristi-Ana Tudose, studentele secției de limba rusă și ansamblul „Ciubcik” al Comunității Rușilor Lipoveni din România. Amatorii de kazaciok vor putea participa la workshopul de dans rusesc coordonat de Svetlana Crăciun.
Secretul samovarului și ritualul de servire a ceaiului în Rusia vor fi dezvăluite de Café Matrioșka, iar fetele se vor putea bucura de o schimbare de look cu ajutorul atelierului de împletit părul în stil rusesc. Toate acestea vor fi urmate de o doză de umor, prin punerea în scenă a piesei „Salonul nr.6” după A.P. Cehov, concursul de cultură generală şi treasure hunt-ul care oferă premii surpriză câştigătorilor. De asemenea, vor mai fi ateliere de limbă rusă, activităţi precum karaoke şi vizionare de filme ruseşti, dar şi un tunel al groazei, unde doar cei curajoși îndrăznesc să intre.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 649
iulia

Adaugat in urma cu 1585 zile, 18 Mai. 2015

Adaugat de yulika

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
workshop de comunicare organizationala

Workshop de Comunicare Organizationala

Bucuresti, Bucuresti. 20 Sep 2019 - 21 Sep 2019
curs de leadership si inteligenta emotionala eq

Curs de Leadership si Inteligenta Emotionala EQ

Bucuresti, Bucuresti. 25 Sep 2019 - 26 Sep 2019
teatru pentru copii

Teatru pentru copii

Bucuresti, Bucuresti. 22 Sep 2019 - 22 Sep 2019
concert de colinde fuego la bucuresti

Concert de colinde Fuego la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 3 Noiembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .