poze noaptea culturala ruseasca la facultatea de limbi straine

Noaptea Culturala Ruseasca la Facultatea de Limbi Straine

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 22 Mai 2015 19:00
Pitar Mos 7-13

Categorii: Jocuri si Concursuri , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

Manifestarea face parte din seria Nopților Culturale FLLS si include spectacole de cantece si dansuri traditionale, teatru, prelegeri, vizionari de filme, karaoke, concursuri, workshopuri.

Asociația Studenților din Facultatea de Limbi Străine a Universității din București și Departamentul de Filologie Rusă și Slavă au plăcerea de a vă invita la unul dintre cele mai interesante evenimente din acest an, Noaptea Culturală Rusească.
Manifestarea, organizată în parteneriat cu Comunitatea Rușilor Lipoveni din România, Accenture și First Copy, face parte din seria Nopților Culturale FLLS și va avea loc în data de 22 mai 2015, începând cu orele 19:00 la sediul Facultății de Limbi și Literaturi Străine din str. Pitar Moş, nr. 7-13. Sponsorul evenimentului este Café Matrioșka din București.
Noaptea Culturală Rusească va debuta cu deschiderea oficială, în cadrul căreia cei prezenți vor face o scurtă călătorie în lumea basmelor rusești prin intermediul versurilor lui A.S. Pușkin și vor rezona pe ritmurile Katiușei și ale Kalinkăi împreună cu corul „Rusalki” al studenților de la Departamentul de Filologie Rusă și slavă. Programul artistic va continua cu reprezentații de balet, muzică și dansuri tradiționale rusești alături de Maia Dennis-Condrat, Cristi-Ana Tudose, studentele secției de limba rusă și ansamblul „Ciubcik” al Comunității Rușilor Lipoveni din România. Amatorii de kazaciok vor putea participa la workshopul de dans rusesc coordonat de Svetlana Crăciun.
Secretul samovarului și ritualul de servire a ceaiului în Rusia vor fi dezvăluite de Café Matrioșka, iar fetele se vor putea bucura de o schimbare de look cu ajutorul atelierului de împletit părul în stil rusesc. Toate acestea vor fi urmate de o doză de umor, prin punerea în scenă a piesei „Salonul nr.6” după A.P. Cehov, concursul de cultură generală şi treasure hunt-ul care oferă premii surpriză câştigătorilor. De asemenea, vor mai fi ateliere de limbă rusă, activităţi precum karaoke şi vizionare de filme ruseşti, dar şi un tunel al groazei, unde doar cei curajoși îndrăznesc să intre.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 681
iulia

Adaugat in urma cu 1742 zile, 18 Mai. 2015

Adaugat de yulika

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 23 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
  • Ai ceva de zis?

    .