poze grand cinema more trimite un iubitor de balet la teatrul bolshoi

Grand Cinema&More trimite un iubitor de balet la Teatrul Bolshoi

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 8 Octombrie 2014 12:00

Categorii: Jocuri si Concursuri , Spectacole si Filme

Castigatorul concursului se va bucura de doua bilete la spectacolul Lacul Lebedelor si o calatorie memorabila la Moscova

Intre 6 octombrie si 14 decembrie, Grand Cinema & More a pregatit iubitorilor de balet un premiu irezistibil: unul dintre spectatorii transmisiunilor din cinematograf de la Teatrul Bolshoi va fi rasplatit cu doua bilete la spectacolul „Lacul Lebedelor” din 25 ianuarie 2015 chiar la legendarul teatru din Moscova.
Grand Cinema & More, primul cinematograf din Romania care are in portofoliu o stagiune culturala, isi intareste si in acest an promisiunea de a oferi spectatorilor ocazia de a participa la cele mai importante evenimente culturale ale anului. De aceea, pe langa transmisiunile exclusive in Bucuresti de pe scena Teatrului Bolshoi, Grand Cinema & More ofera unui spectator o calatorie memorabila la Moscova in perioada 24-26 ianuarie 2015. Excursia oferita drept premiu include transport cu avionul si cazare pentru doua zile.
Castigatorul concursului va putea viziona „Lacul Lebedelor”, unul dintre spectacolele de marca ale teatrului Bolshoi, care a avut premiera mondiala pe scena acestuia, in anul 1877. Interpretarea semnata de Bolshoi este considerata un adevarat reper in lumea baletului. Coregrafia piesei a fost creata de marele maestru Yuri Grigorovich, directorul artistic si coregraful principal al celebrului teatru din Moscova. Reprezentatia va avea loc pe 25 ianuarie 2015 si va putea fi vizionata in direct si de catre iubitorii de balet din Bucuresti, in exclusivitate la Grand Cinema & More.
Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa achizitioneze, intre 6 octombrie si 14 decembrie, un bilet la una dintre reprezentatiile Teatrului Bolshoi transmise la Grand Cinema & More si sa completeze formularul special. Pentru fiecare bilet achizitionat, acestia vor primi cate un talon de participare. Spectacolele care fac parte din acest concurs si care sunt transmise doar la Grand Cinema & More sunt: „Legenda Dragostei” (26 octombrie 2014), „Fiica Faraonului” (23 noiembrie 2014), „La Bayadere” (7 decembrie 2014), „Spargatorul de nuci” (21 decembrie 2014), „Lacul lebedelor” (25 ianuarie 2015), „Romeo si Julieta” (8 martie 2015) si „Ivan cel groaznic” (19 aprilie 2015). Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, iar premiul ii va fi inmanat pe data de 21 decembrie 2014, in deschiderea transmisiunii in direct a spectacolului „Spargatorul de nuci” de la Grand Cinema & More.
Stagiunea culturala 2014-2015 a Grand Cinema & More cuprinde atat spectacole de opera, balet si teatru sau teatru pentru copii, cat si spectacole de improvizatie si evenimente speciale. Grand Cinema & More continua sa ofere publicului o experienta culturala alternativa, care impune un nou standard in ceea ce priveste divertismentul din oferta centrului comercial Baneasa Shopping City.
Mai multe detalii despre concurs, precum si despre stagiunea culturala de la Grand Cinema & More pot fi gasite pe www.grandentertainment.ro.

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 1966 zile, 08 Oct. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 1 Mar 2020 - 1 Mar 2020
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
concert mariza la sala palatului

Concert Mariza la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 7 Martie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .