poze antrenament gratuit de professional wrestling si open day
poze antrenament gratuit de professional wrestling si open day

Antrenament gratuit de Professional Wrestling si Open Day!

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 26 Martie 2016 14:00 - Sâmbătă 26 Martie 2016
Source Wrestling School : Romania, Strada Libertatii Nr. 56, Catelu

Categorii: Jocuri si Concursuri , Sport si Excursii , Alte Evenimente

Prima si unica scoala romaneasca de American style Wrestling iti ofera o sesiune gratuita de initiere!

Te-ai uitat vreodata la televizor la American style Professional Wrestling si te-ai intrebat cum este oare posibil ca personaje de dimensiuni impresionante sa execute acele ispravi extraordinare care sfideaza uneori moartea fara sa se accidenteze? Ti-ai dorit vreodata sa afli cum functioneaza de fapt aceasta combinatie unica de sport si divertisment? Te-ai gandit vreodata ca ti-ar placea sa incerci si tu? Ei bine, singurul loc din intreaga Romanie unde poti afla raspunsurile este Source Wrestling School: Romania! Sambata 26 martie ei au pregatit o zi a portilor deschise si organizeaza o sesiune gratuita de antrenament pentru oricine este interesat sa incerce (sau sa priveasca) si sa invete cum se face cu adevarat.

Daca doresti: sa devii noua mare vedeta de wrestling; sa te implici in industria Professional Wrestling pe o pozitie in afara ringului (manager, arbitru, maestru de ceremonii, ajutor in culise, etc.); sa incerci un sport nou; sa iti imbunatatesti conditia fizica sau pur si simplu sa iti faci noi prieteni in timp ce inveti cum functioneaza magia Professional Wrestling - Source Wrestling School: Romania este locul ideal pentru tine!

Scoala este condusa de 'Future Shock' Tom Fulton, singurul 'Professional Wrestler' din Romania. Initial, Fulton a concurat in tinuturile natale din Marea Britanie, a luptat peste tot prin Europa, iar acum locuieste in Bucuresti unde antreneaza o echipa de tineri wrestleri romani. Source Wrestling School: Romania este singura locatie de acest tip din tara si detine singurul ring pentru Professional Wrestling din Romania, importat din Marea Britanie.
Oricine este binevenit sa participe la sesiunea gratuita de antrenament si la ziua portilor deschise! Nu conteaza genul, marimea, varsta sau conditia fizica actuala - ai putea deveni un membru activ in industria Professional Wrestling continuand sa te antrenezi cu scoala.

In ziua portilor deschise il vei putea intalni pe antrenor, pe primul absolvent al scolii si castigator al Trofeului European al RWA ( RWA European Trophy) - 'Kid Romania', cat si pe unii dintre actualii elevi. Vei avea ocazia sa participi (sau doar sa te uiti) la un antrenament de Pro Wrestling, sa iti faci o prima parere despre ce presupune sa devii un Pro Wrestler, si in acelasi timp sa descoperi secretele din bransa acestui indragit tip de divertisment.

Desi fenomenul Pro Wrestling are o istorie culturala bogata veche de sute de ani in multe parti ale lumii, in Romania este o forma relativ noua de divertisment. Pana de curand aici nu avusesera loc niciodata evenimente de wrestling (in afara de cateva productii aduse din afara in turneu, care au prezentat doar wrestleri straini). In 2014 scoala a colaborat cu Romanian Wrestling Alliance si au organizat impreauna primul eveniment de Professional Wrestling din Romania, care a prezentat atat vedete remacabile din Europa, cat si tineri wrestleri romani (antrenati de Fulton la Source Wrestling School: Romania), iar in prezent lucreaza cu elevii actuali pregatindu-i pentru evenimentele viitoare. Daca iti doresti sa faci parte din toate acestea - cel mai bun mod de a incepe este sa vii la sesiunea introductiva gratuita si la ziua portilor deschise!

Antrenamentul va avea loc sambata 26 martie intre 14:00-17:00 la:
Source Wrestling School: Romania
Strada Libertatii, Nr. 56,
Catelu

Pentru mai multe detalii, vezi pagina scolii : www.facebook.com/sourcewrestlingschoolromania

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/169287420123726/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1302
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

tom fulton

Adaugat in urma cu 2928 zile, 23 Mar. 2016

Adaugat de Tom14928

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .