poze incepe triathlon arena o competi ie de fifa20 biliard i bowli

Începe Triathlon Arena - o competiție de FIFA20, biliard și bowli

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 4 Octombrie 2019 19:00

Categorii: Jocuri si Concursuri , Sport si Excursii

Băneasa Shopping City anunță ediția a II-a de Triathlon Arena, un concurs care va avea loc la MaxFun și va reuni profesioniștii și amatorii pasionați de Fifa, biliard și bowling, împreună cu echipa de la matinalul Virgin Radio.

Băneasa Shopping City anunță ediția a II-a de Triathlon Arena, un concurs care va avea loc la MaxFun și va reuni profesioniștii și amatorii pasionați de Fifa, biliard și bowling, împreună cu echipa de la matinalul Virgin Radio. Evenimentul, aflat la a doua ediție, va avea loc pe 4 octombrie, începând cu ora 19:00, iar un participant va trece prin toate cele 3 probele.
Cele 3 jocuri – Fifa, biliard și bowling – vor fi arbitrate de către Tudor Buțan - jucător profesionist FIFA, membru al echipei naționale de FIFA – Fifa 20, Ovidiu Cristea – multiplu campion național și vicecampion est-european - biliard și Cătălin Gheorghe - multiplu campion național, actual campion european - bowling.
„Competiția Triathlon Arena a ajuns la a doua ediție organizată în Băneasa Shopping City și a fost creată special pentru clienții noștri pasionați de jocuri și distracție. Profesioniștii din domeniu, matinalii de la Virgin Radio și premiile sunt doar câteva dintre punctele de atracție ale serii. Suntem nerăbdători să înceapă competiția și să îi descoperim pe cei mai talentați jucători dintre toți participanții”, a declarat Aura Dinu, Director de Marketing Baneasa Shopping City
Ca și în cadrul ediției anterioare, evenimentul va începe cu jocuri demonstrative susținute de către Tudor Buțan, jucător profesionist de FIFA în echipa națională a Federației Române de Fotbal, Shurubel, Ionuț Bodonea și Bogdan Ciudoiu de la Virgin Radio.
Participanții vor concura la toate cele 3 probe, mai multe detalii, consultarea regulamentului și înscrierile se pot face pe site-ul www.baneasa.ro.
Desemnarea câștigătorilor se va face pe baza cumulării punctelor obținute de fiecare participant în parte la cele 3 probe. Primii 8 clasați vor primi premii atrăgătoare, dar și vouchere în locație, iar persoanele clasate pe următoarele locuri vor fi și ele premiate cu câte o oră gratuită de biliard, bowling sau Xbox.
Ocupantul locului întâi va primi un Huawei P30 Pro și o consolă Play Station 4, cel de pe locul doi un Huawei P30 și un Smartwach Huawei GT, iar cel de-al treilea loc va fi recompensat cu o Dronă MJX BUGS 3 PRO și un Smartwach Huawei GT. Pe lânga toate acestea, fiecare ocupant al podiumului va primi și un abonament de 10 ore de billiard, bowling sau Xbox în locația MaxFun Băneasa.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 224
denisa

Adaugat in urma cu 155 zile, 26 Sep. 2019

Adaugat de heist

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 9

Alte Evenimente din Bucuresti
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
concert mariza la sala palatului

Concert Mariza la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 7 Martie 2020
concert boney m la sala palatului

Concert Boney M la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 8 Martie 2020
de la absolvent in psihologie pana la psiholog cu propriul cabine

De la absolvent in psihologie pana la psiholog cu propriul cabine

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 11 Martie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .