poze atelier de creatie copii martisor bluparty

Atelier de creatie copii Martisor - BluParty

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 2 Martie 2014 11:00 - Duminică 2 Martie 2014
Muzeul Taranului Roman, Șoseaua Kiseleff 3

Categorii: Jocuri si Concursuri , Targuri

Numar min/max participanti: 20/0

Cutiuta cu Dichis

Cutiuta cu Dichis este un atelier de creatie gratuit pentru copii, dedicat sarbatorii de Martisor, organizat de BluParty in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, in cadrul Targul Martisorului 2014.

Evenimentul are loc duminica, 2 martie, incepand cu ora 11.00, la Muzeul Taranului Roman din Capitala. Intrarea este libera si se face in baza unei inscrieri, in limita locurilor disponibile. Taxa de intrare la Targ este de 4 lei pentru adulti si 2 lei pentru copii.
Alaturi de Muzeul Taranului Roman, BluParty doreste sa atraga copiii spre frumoasele traditii romanesti. Cutiuta cu Dichis ofera un mediu in care ei se pot exprima liber si artistic, in contextul Martisorului.
Atelierul are doua etape: mai intai, copiii vor afla povestea Martisorului si obiceiurile traditionale de primavara intr-o discutie libera, moderata de un coordonator BluParty, pe care parintii ii pot cunoaste aici: http://www.bluparty.ro/contact/echipabluparty

In a doua parte, ei dau frau liber imaginatiei si picteaza pe cutiute din lemn, in care pot pastra martisoarele pe care le vor primi, sau le vor darui.
Activitatile din cadrul atelierului sunt recomandate pentru copii cu varste intre 4 si 8 ani. Toate materialele sunt asigurate de echipa BluParty.
Pe durata programului parintii pot participa la Targul Martisorului din curtea Muzeului, de unde pot cumpara obiecte de artizanat specifice Martisorului, sau pot gusta din oferta gastronomica a Targului.
Inscrierea la Cutiuta cu Dichis se face la numarul de telefon 0722.287.906 sau trimitand un email la adresa denisa.dan@bluparty.ro cu subiectul “Cutiuta cu Dichis”. Parintii sunt rugati sa mentioneze in email numele si data nasterii copilului.

BluParty organizeaza de 9 ani petreceri pentru copii in Bucuresti. Serviciile oferite cuprind programe de animatie, spectacole si divertisment pentru copii, accesorii pentru decorarea locatiilor de petrecere, echipamente pentru amenajarea spatiilor de joaca, ateliere de creatie.

Mai multe detalii: http://www.bluparty.ro/blog/2014/cutiuta-cu-dichis-atelier-de-creatie-pentru-copii-dedicat-martisorului-2/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 725

Eveniment postat de organizator

alexandra tanasa

Adaugat in urma cu 2284 zile, 27 Feb. 2014

Adaugat de Alexandra12061

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 10

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .