poze targ cu mesteri si produse traditionale de buna vestire
poze targ cu mesteri si produse traditionale de buna vestire poze targ cu mesteri si produse traditionale de buna vestire poze targ cu mesteri si produse traditionale de buna vestire

Târg cu meşteri si produse traditionale, de Buna Vestire

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 21 Martie 2014 10:00 - Duminică 23 Martie 2014
str. Monetăriei nr. 3 (MŢR)

Categorii: Jocuri si Concursuri , Targuri

La târg vor participa meşteri populari şi meşteşugari, artişti plastici şi artizani, ale căror creaţii păstrează tradiţiile culturale, folclorice şi religioase ale neamului românesc.

Publicul larg este aşteptat să viziteze târgul, unde meşteşugarii expun obiecte din ceramică, icoane , ouă încondeiate, straie populare minuţios lucrate, obiecte din lemn sau din piele, din lână sau mărgele şi ne vor încânta prin ingeniozitatea şi autenticitatea produselor lor făcute cu multă migală şi cu mult suflet.
Producătorii vin cu mezeluri tradiţionale din carne de porc de Mangaliţa, brânzeturi pentru toate gusturile, cozonaci bucovineni, miere, plăcinte, zacuscă, sucuri naturale şi fructe din Maramureş. Masa cu “dezlegarea la peşte” a Bunei Vestiri va fi cu siguranţă delicioasă cu păstrăvul in cetină de brad şi icrele pe care le vor prepara gospodarii din Doftana.
Pentru cei care apreciază obiectele vechi şi autentice, anticarii prezenti la târg vor fi pregătiţi cu unelte din lemn, mobilier ţărănesc, cărţi vechi sau covoare.
Sâmbătă şi duminică părinţi şi copii sunt invitaţi la Atelierul Organic de presare manuală, la rece, a seminţelor. Aici puteţi învăta cum se obţin uleiuri aromate, procedeu păstrat pe meleagurile noastre, încă din antichitate. În cadrul atelierului vei avea ocazia să-ţi identifici plantele care te reprezintă şi să îţi creezi propriul tău ulei aromat. Coordonatori - Raul si Denisa (www.organicjoy.ro): 0722.428.585
Grătarul va fi incins dis de dimineaţă pentru a vă putea potoli foamea cu un cârnăcior, o pastramă sau o bucată de ciolan fiert, la foc mic, în vin.
INTRAREA LIBERĂ !
Program: zilnic între orele 10:00-18:00

Organizator eveniment
Fundaţia Kogaion 115
Ligia Marica – Director marketing
Mobil: 0722 274 803

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1481

Eveniment postat de organizator

fundatia kogaion 115

Adaugat in urma cu 3664 zile, 18 Mar. 2014

Adaugat de kogaion115

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 136

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .