poze ateliere creative in baneasa shopping city cu doh vinci

Ateliere creative în Băneasa Shopping City cu Doh Vinci

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 25 Aprilie 2015 14:00 - Duminică 26 Aprilie 2015
Baneasa Shopping City

Categorii: Jocuri si Concursuri

Hasbro și Băneasa Shopping City îi invită pe cei mici la atelierele Doh Vinci! În perioada 25 – 26 aprilie, copiii vor avea ocazia să își testeze imaginația și să creeze cele mai frumoase obiecte decorative cu seturile Doh Vinci.

Cu Doh Vinci, creația atinge un alt nivel: cei mici pot personaliza obiecte altfel decât știau, prin tehnici cu totul noi și distractive. Cu ajutorul pastei colorate speciale și a dispozitivului de stilizat, copiii pot decora obiecte după șabloane, trasând linii și forme 3D pe suprafața de lucru. Pasta modelatoare este ușoară, moale si nelipicioasă. Odată aplicată pe obiectul ales, pasta se întărește peste noapte, transformându-se într-o operă de artă.
Așadar imaginația celor mici capătă forme minunate și colorate weekend-ul acesta în Băneasa Shopping City: sâmbătă între orele 14:00 și 18:00 și duminică între 13:00 și 17:00.
Atelierele creative Doh Vinci sunt al treilea eveniment dintr-o serie de activități pe care Hasbro le pregătește în acest an pentru copiii din toată țara. Prin intermediul acestora, producătorul de jocuri și jucării dorește să scoată în evidență caracterul educativ și distractiv al produselor din portofoliul său, dedicate copiilor și adolescenților.
Mai multe informații despre Doh Vinci și despre arta 3D pe care copiii o pot realiza cu ajutorul seturilor veți afla la evenimente, de la echipa care va îndruma micii artiști pe parcursul atelierelor.


Despre Hasbro
Hasbro este una dintre cele mai mari companii producătoare de jocuri și jucării din întreaga lume. Misiunea companiei este una clară: aceea de a satisface nevoile fundamentale de joacă ale copiilor și familiilor din întreaga lume. În portofoliul brandului Hasbro se află câteva dintre cele mai populare jocuri din lume, precum Monopoly, Transformers, Jenga, My Little Pony, Littlest Pet Shop sau Play- Doh.
Înființată în urmă cu 90 ani, compania Hasbro deține în prezent unele dintre cele mai mari branduri de jocuri și jucării, dar și jocuri digitale și filme, reușind să răspundă cu succes cerințelor consumatorilor de pe întreg mapamondul. Producătorul a reușit să iasă în evidență de fiecare dată, prin inovația produselor și varietatea lor.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 825

Eveniment postat de organizator

gabor s

Adaugat in urma cu 3288 zile, 23 Apr. 2015

Adaugat de gabor.sonia

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 20

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .