poze barmaniada 2010 etapa speed service

Barmaniada 2010 - Etapa Speed Service

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 31 August 2010 18:00

Categorii: Jocuri si Concursuri

Marti - 31 august -BARMANIADA 2010 revine cu prima provocare de anul acesta: etapa de speed service! Evenimentul reuneste cei mai rapizi barmani - atat din Bucuresti, cat si din tara - intr-o competitie stransa, in care viteza este principalul atu in cursa pentru primul loc.

Misiune: sase cocktailuri si doua sticle de bere - care trebuie servite in cel mai scurt timp, sub atenta evaluare a juriului specializat.

Barmanii care se vor intrece, la Tonka Soul Cafe, la prima etapa Barmaniada trebuie sa demonstreze ca pot prepara si servi doua bauturi long drink, un martini, o bautura frozen, un iced tea si un multi liqueur - si in paralel, sa desfaca si sa serveasca doua sticle de bere - in cel mai scurt timp posibil. Recordul este pana acum detinut de Marjan Kukuneshoski, care anul trecut a obtinut cel mai scurt timp: 1 minut si 36 de secunde. Toate acestea vor fi atent evaluate de catre membrii juriului, care vor nota respectarea retetelor si a metodelor de preparare a cocktailurilor. Din juriu vor face parte barmani si traineri de renume mondial, precum si membri ai IBA (International Bartenders Association) si WFA (World Flair Association).

BARMANIADA esteo competitie anuala dedicata barmanilor din intreaga tara si isi propune sa creeze o imagine profesionista a oamenilor din spatele barului. Concursul exploateaza toate laturile meseriei de barman, desfasurandu-se pe parcursul a cinci etape - iar participantii sunt evaluati la standarde internationale. La finalul celor cinci etape, concurentul cu cele mai multe puncte acumulate urmeaza a fi desemnat "Barmanul anului".

o Speed Service - 31 august
o Barista (arta cafelei) - 21 septembrie
o Mixologie - 19 octombrie
o Sommelier - 16 noiembrie
o Working & Exhibition Flair - 14 decembrie

Evenimentul - organizat de Barmania si Tonka Soul Caf, si supervizat de Asociatia Barmanilor Profesionisti din Romania - se afla anul acesta la cea de-a doua editie si vine cu noi provocari pentru barmanii interesati de a se perfectiona in meseria pe care o practica, dar si cu multe surprize pentru toti cei pasionati de bartending - fie ca vorbim de degustari de cocktailuri, retete ingenioase pe baza de cafea sau soiuri de vin.

Scopul competitiei este motivarea barmanilor si pregatirea lor pentru concursurile internationale - iar un rol cheie il vor juca membrii juriului - veniti atat din tara, cat si de peste hotare. Printre juratii BARMANIADA 2010 se numara barmani de renume mondial, campioni internationali la flair, speed service sau barista, insa si bar-traineri de top, manageri de pub-uri si cafenele sau reprezentanti ai presei de specialitate.

BARMANIADA 2010 isi propune sa devina un concurs de referinta pentru barmanii dornici de a se perfectiona si de a se autodepasi, insa si un prilej de a se crea o comunitate a oamenilor pasionati de bartending - gata oricand sa interactioneze si sa faca schimb de experienta.

Mai multe detalii: http://www.barmaniada.ro/site/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 842
Cuvinte cheie: Bucuresti
ana

Adaugat in urma cu 4988 zile, 24 Aug. 2010

Adaugat de aeon

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 294

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .